Мій син не приймав нікого зі мною запропонованих дівчат, але одного разу до нас постукала сусідка, яка нещодавно переїхала до нашої оселі.

Я довго не міг підпускати до себе інших жінок після своєї дружини, весь цей час я переживав її втрату. А коли я трохи прийшов до тями і відчув, що можу впустити в своє життя нову людину, син щоразу намагався вижити її. Якось я повернувся з роботи додому і побачив у своїй хаті незнайому дівчинку. Вони з моїм сином малювали. — Мишко, а де твоя нянька? — Тату, у неї щось трапилося і їй терміново треба було йти. Вона тобі дзвонила, але ти не відповів. Тоді вона попросила нашу нову сусідку посидіти зі мною. — Здрастуйте, я Дар’я. — Тату, будь ласка, дозволь їй пожити у нас. А то в неї вдома дуже злий дядько, який б’є її. Сказав мені мій син. — Синку, це не жарти. У неї є мама.

А буквально за дві хвилини нам зателефонували у двері. То була мама дівчинки. Дівчина попросила вибачення, поцілувала доньку, і вони пішли. За два тижні посеред ночі пролунав дзвінок у двері. На порозі знову стояла та злякана дівчина та її дочка. — Благаю, допоможіть! Майже пошепки вимовила ця дівчина і зомліла. Я намагався привести її до тями, а тим часом дочка її грала з моїм сином. Коли дівчина нарешті прийшла до тями, вона почала кликати свою дочку і не заспокоїлася, поки не побачила її в цілості та безпеці. Вона подякувала мені за допомогу та розповіла, що познайомилася з цим чоловіком на сайті знайомств. За листуванням він був дуже милим, але коли вони почали разом жити, все виявилося зовсім не так. Він багато випивав і шукав привід, щоб побити дівчину та її дочку.

Advertisements

Цей негідник забрав у неї всі документи та гроші, щоб вона з дочкою не змогла виїхати від нього. Я вирішив допомогти їй і запропонував залишитись у нас. Документи та гроші, насилу, але все ж таки вдалося у цього мужика забрати. Вони прожили у нас тиждень і коли зібралися їхати до свого рідного міста, я не зміг відпустити їх. Так як Олена за цей короткий термін змогла зайняти в моєму серці дуже важливе місце. Я відчув, що це взаємно не помилився. До того ж моєму синові вона теж дуже подобалася. Вийшло так, що доля сама мене знайшла, постукаючи в мої двері.

Advertisements