Що робити, допоможи. Після дзвінка свекрухи я помчала до полiції – на останньому місяці ваrітності

Я була на роботі, до деkрету мені залишалося зовсім небагато, і я відпрацьовувала останні дні до своєї відпустки. Так от цього дня я пішла на зміну, а у чоловіка був вихідний. Коли ми зателефонували десь о першій годині дня, він сказав, що мама його запросила до себе додому відзначити день народження. Я була дуже рада, що з чоловіком піти не зможу, бо ніколи ці посиденьки нічим добрим не закінчувалися. Робочий день добігав кінця, а від відвідувачів не було відбою. А ще касу треба було порахувати, а цим займаються, тільки після закриття магазину. Телефон мій уже розривався. І доки я всіх обслужила і взяла телефон, пропущених було штук двадцять не менше.

Дзвонила моя свекруха. Я відповіла на дзвінок і намагалася зрозуміти, що вона хоче до мене донести, тому що язик у неї заплітався, і я не могла розібрати її промову. Змогла розібрати лише «Що робити? Допоможи, син у полiції. Ти маєш їхати!» Мудрості моєї свекрухи можна тільки позаздрити, казати вагітній жінці, що їй потрібно об одинадцятій годині вечора їхати в інший кінець міста у відділення полiції. Чудова новина! У результаті, коли я доїхала до відділення, воно вже було зачинено. Раптом дивлюся, а звідти виходять сестра чоловіка разом із своїм чоловіком. Я попросила пояснити, що сталося. Вона мені з важливим виглядом розповіла, що на дні народження у мами все випили, а вона, як завжди, захотіла потанцювати.

Advertisements

Ну а сусіди поскаржилися на гучну музику та галас. Десь о десятій годині, коли мій чоловік збирався їхати додому, вони всі вийшли проводжати його і виявилося, що полiція вже приїхала. А свекруха вирішила показати їм свій характер. Вона дуже «ввічливо» сказала їм, куди треба йти. Потім почалася сварка і мій чоловік, як справжній захисник, вирішив заступитись за матір. Як написано в протоколі «вчинив опір», і завдав удару, оскільки намагалися посадити насильно в машину. Моя свекруха після цього пішла додому, а сина відвезли до відділення.

Я намагалася потрапити до відділення, але мене не пустили. Я вагітна, на вулиці зима, ніч. І коли побачила сестру чоловіка, то з ними пішла додому. Коли ми прийшли додому, моя свекруха вже солодко спала. Я випила чашку чаю і намагалася придумати, як зробити так, щоб чоловікові не довелося там ночувати. А чоловік сестри мені казав, що нічого не вийде і краще мені берегти себе та йти додому. Сестра вирішила додати, що давно настав час йому отримувати уроки від життя. Що завтра усвідомить усе, зрозуміє та буде йому уроком. Я була в шоці від почутого. І це при тому, що він завжди опинявся у таких ситуаціях через них. Я знала про те, що моя свекруха завжди видає блискучі думки, але що дочка теж пішла до неї не здогадувалася. Ось і заступайся за них після цього.

Advertisements