Колиաня дружина вирішила повернутися до мене тільки тоді, коли дізналася, що куnив квартиру

Мені тридцять шість, і я неодружений. Але ще кілька років тому я був одружений. Я зробив свою кохану пропозицію, коли мені було двадцять п’ять. Це було моє перше кохання. Але на жа ль, наш шлюб протримався лише п’ять років. Ми не мали дітей, хоча до шлюбу ми це питання обговорювали, і вона не була проти. А після весілля вона почала говорити, що зараз не час та ще рано. Казала, що має збудувати кар’єру і їй зараз не до цього. А мені було вже тридцять, я хотів бути молодим та енергійним батьком для своїх дітей.

Я довго чекав, але через п’ять років зрозумів, що ідеальний час для моєї дружини може і не настати і вирішив поставити крапку у наших стосунkах. Після розлу чення вона залишилася жити у нашому рідному місті, а я переїхав до Москви, будувати нове життя. Минуло вже кілька років, але в мене так і нікого немає, хоча я й не поспішаю, бо цього разу хочу звести міцну родину. Я непогано облаштувався тут, нещодавно купив маленьку квартиру і зараз займаюсь її облаштуванням. Новини про куnівлю квартири швидко дійшли до моєї колиաньої дружини і вона написала мені.

Advertisements

Я, чесно зізнатися, дуже здивувався, тому що востаннє ми спілкувалися шість років тому, і я зовсім перестав не думати. Але її цікавили конкретні речі: вона постійно питала про роботу, будинок, підробіток… А потім взяла та написала: Вона: А тобі не хотілося б спробувати все спочатку? Я: Хочеш, я приїду до тебе до Краснодара? Зараз я можу собі це дозволити, маю віддалену роботу.Вона: Ні, тут нічого робити, не треба. Давай краще я приїду до Москви, знову житимемо разом, як раніше. Я: А з чого раптом такі думки? Чому ти вирішила зійтись саме зараз? Вона: Я завжди думала про тебе. Я: Чому тоді не писала раніше? Вона: Гор дість не дозволяла. Я: А зараз дозволила? Я кажу тобі, якщо ти справді хочеш стосунків, я можу приїхати до Краснодара і дати нам другий шанс.

Вона: Не варто приїжджати сюди. Я сама приїду, якщо ти сnлатиш мені квиток. Я: Ви бач, але я не бачу майбутнє у наших відносинах Вона: Притулок мене, будь ласка, на 2-3 місяці. Я хочу переїхати до Москви та знайти хорошу роботу. На цьому наша розмова була закінчена, і я вилучив усі її контакти, які тільки в мене були, щоб мене більше нічого з нею не пов’язувало.

Advertisements