Дружина стр ашна, тому ми ро злучаємося – розповідав Андрій кожному, навіть тому, хто не питав, тому у відділі всі стали його цуратися

Це був звичайний робочий день. Прийшов час для обідньої перерви. Мій колега Андрій запропонував мені пообідати разом, тим більше, я дізналася, що він недавно розлучився. Можливо, йому потрібна чиясь підтримка, рада або просто поспілкуватися, тому погодилася, і ми пішли в кафе. Але згодом, після нашого спілкування, мені так важко і неприємно було на душі. Вирішила для себе, що не хочу більше спілкуватися з цією людиною. З його колишньою друж иною особисто не знайома, але бачила кілька разів, коли вона приходила до Андрія на роботу. На перший погляд, проста, приємна, красива на вигляд жінка, світленька, середнього зросту, підтягнута. Є щось в ній зачаровуюче.

І перше, що спало мені на думку, коли я її побачила, чому у неї такі сумні очі? Ніколи не забуду її очей, повних смутку. Андрій виг лядає досить непогано, злегка повний, високо, трохи лисий. Правда, на вигляд йому більше років, ніж є насправді. Зазвичай він чимось незадоволений, пониклий. Відверто кажучи, через що їх шлюб розпався, я не знаю. Просто, я стала помічати, що колега багато говорив на тему покинутих жінок. «Жінку треба тримати в кулаці, щось треба — стукнув кулаком по столу, крикнув і все, а якщо відпустиш трохи кулак, то вони відразу думають, що вони глава сім’ї». Одного разу каже він мені: — Мені, як звичайній людині, для щастя потрібна тільки сім’я!

Advertisements

Це ж не те, що, ви, жінки — постійно дивіться, перебирає, носом крутите. Ось мені б просту, красиву, господарську, а головне — слухняну! Може б тоді і радість життя зміг пізнати! А я просто з останніх сил сиділа і слухала його, постійно дивилася на годинник і думала, коли це вже, нарешті, закінчиться. Я не розділяла його переконань, а суперечити йому або щось доводити не мало сенсу. Сиділа так просто слухала: в одне вухо впускала, а через інше — випускала. Цікаво те, що він продовжував стежити за жи ттям своєї колишньої дружини.Іноді у родичів питав, але частіше в соціальних мережах. Він любив жар тувати, що нових знайомих чоловіків вона собі знайшла, але ніхто не хоче з нею одружитися. — Тієй жінці вже давно не три дцять, що вона собі думає? Принца хоче знайти? Нехай спочатку на себе в дзеркало гляне! Після сказаного, я була шокована, і кардинально змінила думку про свого колегу. Чесно, раніше він мені симпатизував, як людина, але після цих його слів про колишню дружину, Я відмовляюся від своєї симпатії. Я не розумію, чому він так говорить про цю жінку.

У неї приємний вигляд, що не так? І якщо вже на це пішло, то виглядає вона набагато краще, ніж Андрій. — Так ти ж був на ній одружений, з такою ж безглуздою зовнішністю! — відповів йому інший наш загальний колега, коли Андрій уже вкотре розповідав свої балади про нехорошою колишній дружині. Це всіх розсмішило. На роботі з ним ніхто не хотів спіл уватися, а тим більше ходити в обідню перерву на каву. Ніхто його не підтримував, адже життя складається по-різному, і для чого так ображати, нехай уже колишню дружину. Можливо, він себе так заспокоював, виправдовувався, самостверджувався. Це не правильно. Він падає нижче плінтуса. А тиждень тому я зустріла Андрія випадково, в парку. Він йшов дуже сумним. Виявилося, що на наступному тижні у його дружини весілля. До того ж її майбутній чоловік виявився впливовим бізн есменом.

Advertisements