Випадковість, яка привела до великої любові.

Христину виховувала мама. Батько рано пішов з сім’ї, тому її матері доводилося працювати на двох роботах, щоб прогодувати себе і доньку. Мати весь час була на роботі, вільного часу було мало. Тому Христина часто залишалася одна і відчувала себе самотньою. Після закінчення школи, Христина отримала вищу освіту. Працювала в престижній компанії і дуже швидко росла по кар’єрних сходах. Мала багато шанувальників, але не було любові. Їй вже стукнув трідцатник. Дітей у неї не було. Усі свята і вечори вона проводила одна. Одним нудним ввечері Христині прийшло повідомлення на телефон. Відкривши його, вона зрозуміла, що хтось відправив його помилково. Але щоб трохи розважитися, вона вирішила відповісти на нього. Так і зав’язався діалог між двома незнайомцями.

Кирилу було тридцять п’ять. У нього теж була успішна кар’єра. І невдалий шлюб за плечима. Одного разу в офісі Карини, на новорічному корпоративі, працівником представили їх нового директора. Відчинилися двері, а на порозі — Він. Кирило і був тим самим новим директором. Їх погляди зустрілися. Після заходу хлопець провів дівчину додому. Вони почали регулярно спілкуватися, проводити багато часу разом, а незабаром почали зустрічатися. Закрутився бурхливий службовий роман. Було все: і квіти і цукерки, ресторани, кіно. Якось Христина вирішила зробити сюрприз Кирилу і приготувати у нього вдома романтичну вечерю. У прекрасному настрої, прийшла до Кирила додому і почала свої приготування. Через годину вона почула якийсь звук. Виявилося, що Кирило забув телефон вдома.

Advertisements

Дівчина не звикла перевіряти чужі речі, але цікавість пересилила. Так ось вона побачила, що Кирилу прийшло повідомлення від якоїсь там Ірини. Прочитавши його, Карина дізналася, що хлопець одружений і у нього є маленька дитина. Коли Кирило прийшов додому, вона попросила у нього пояснень. Ну і він розповів їй всю правду. Ірина виявилася його колишньою дружиною. Вони з нею вже більше року не живуть і перебувають в процесі розлучення. Також Кирило розповів, як застав дружину разом зі своїм другом у них вдома, в їх ліжку. Христина обняла Кирила і більше не відпускала його.

Advertisements