Іспанський соpом або як повідомити колезі про його про блеми з гігі єною. Чи згодні зі мною

— Жінка, вам стом атолога оплатити або зу бну пасту купити ?! — заперечив на повний магазин молодий чоловік. Жінка-консультант, яка допомагала йому з вибором сорочки раптом завмерла, потім кулею зникла з залу магазину. Керуюча персоналом сама підійшла обслуговувати хлопця. Було видно, що їй було ніяково, але вона, безумовно, була згодна з молодою людиною. Поглядом вона ніби дякувала хлопця, адже вона вже го лову зл амала, думаючи, як би делікатніше їй натякнути про запах з ро та.Кілька років тому я їхала на маршрутці на роботу. Нещадний натовп притиснув мене до чоловіка, який явно не здогадувався, що можна використовувати воду не тільки в питних цілях.

Мені не залишалося вибору. Я, зціпивши зу би, дочекалася своєї зупинки. З того дня я вставала на годину раніше і добиралася до офісу пішки, щоб не користуватися громадським транспортом. Але не завжди можна вирішити цю про блему так легко . В одному кабінеті зі мною працює жінка, яка проти використання дезо дорантів, через шкоду, яку вони завдають орга нізму. Або уявіть випадок, коли ви йдете на важливі переговори з шефом, у якого на плечах чорного піджака товстим шаром лежить «сніг». У минулому році до нас в офіс влаштувався чоловік, який щодня наповнював кабінет «аро матом» шкарпеток. Ми, дівчата, му чилися цілих два тижні, поки зібралися духом і попросили шефа поговорити з ним.

Advertisements

Виходить так, що косяче хтось інший, а сор омно і ніяково тобі. Це і є справжнісінький іспанський сор ом. Як повідомити про таку про блему, не зачепивши почуття гарного колеги, заміну якому не знайти, або не образивши шефа, або НЕ наживши собі недоброзичливців ?! На дворі XXI століття, всьому людство придумало альтернативу: не хочете мити голову з ранку — сухий шампунь вам на допомогу, боїтеся шкоди антипе рспірантів — орга нічні дезодоранти. В такому розкладі подію, не стежити за гі гієною — наш усвідомлений вибір. А що б робили ви, опинившись в такій ситуації?

Advertisements