Коли я роз лучилася, то попросила у мами грошей на ремонт її квартири. Але вона сказала, що не дасть ні копійки

Моя мама покинула мене в найважчий момент мого життя. Вона може, але робить вигляд, що просто не має можливості допомогти. Хіба так чинять батьки по відношенню до дітей? Як пояснити дорослій жінці, що не все в житті має обертатися навколо неї, що у неї є зобов’язання, які вона повинна виконувати. Справа в тому, що я недавно роз лучилася. У мене син. З чоловіком за п’ять років спільного життя так і не знайшли спільної мови. Він постійно до чогось чіплявся: то посуд я не помила, то занадто довго дивилася телевізор, то вечеря йому не приготувала. Але найбільше дістало мене те, що він виставив за двері мою помічницю по будинку. Бачите, він вважає, що я даремно витрачаю гроші, прибрати в будинку я можу і сама, адже і так цілий день нічим не зайнята.

Мене це дуже зачепило, адже гроші, які я оплачувала за послуги помічниці були не його, а ті, що висилала мама з-за кордону. Тоді я зрозуміла, що нам з ним не по дорозі і пішла в мамину квартиру з дитиною. Я не працюю, хоч і живемо у великому місті, але гідної роботи з хорошим заробітком просто немає. Я влаштовувалася в кілька фірм за фахом, але сидіти за компом цілий день за десять тисяч? Смішно. І ось, коли я повідомила мамі, що розл училася і попросила грошей на косметичний ремонт її будинку, вона заявила, що знайшла в Італії чоловіка і зараз вони облаштовують власне житло, а для мене у неї копієчки немає. Тобто взагалі — вона мені навіть сто євро не може на продукти передати. Я отетеріла. Відразу зібрала речі і пішла назад до чоловіка, але він погодився прийняти лише сина, а не мене.

Advertisements

Тобто? А я? Ось тепер, як бути? У мене закінчуються готівкові, я сиджу в квартирі з ремонтом десятирічної давності. Я навіть в зал на тренування сходити не можу, тому що мама чоловіка собі знайшла. Спробувала ще раз їй зателефонувати і нагадати, що я її дитина. Але вона здатна лише поради давати, а допомогти в таку важку хвилину не захотіла. Хіба так чинять батьки по відношенню до дітей? Як пояснити дорослій жінці, що не все в житті має обертатися навколо неї, що у неї є зобов’язання, які вона повинна виконувати?

Advertisements