Зовсім випадково, Галя дізналася, що чоловік завів собі ко ханку. І зустрічаються вони вже два місяці. Але одного ніяк не могла зрозуміти — навіщо такій жінці не першої свіжості чоловік?

У Галі з Олегом ніяк не виходило народити дітей. Зовні здорові молоді люди, а ніяк Бог не давав. Перепробували все, аж до бабок-знахарок. Нічого не допомагало. Перш за все, по молодості, чоловіка і дружину це особливо не хвилювало, думалося, що все з часом прийде. А потім стало наростати напруга. Почалися скандали на рівному місці. А потім, зовсім випадково, Галя дізналася, що чоловік завів собі ко ханку. І зустрічаються вони вже два місяці. Після грандіозного скандалу чоловік заявив, що та, інша, чекає дитину від нього і він йде до неї. А Галя для нього ніхто. Галя переживала з місяць. А потім вирішила стежити. Навіщо їй це було потрібно, вона і сама не розуміла, адже Олег уже пішов. Але почала це робити, хоча б щоб зайняти себе. Перше, що вона з’ясувала — коханка, молодший за неї років на десять, друге — вона блондинка, хоча чоловік завжди говорив, що блондинки недалекого розуму. І третє, найприкріше — чоловік купив їй квартиру, не просту однушку, а простору трикімнатну. Але одного ніяк не могла зрозуміти Галя — навіщо такій жінці не першої свіжості чоловік? Ну сто відсотків ж за гроші. Хоча багато їх у нього ніколи не водилося.

Так вона взагалі не розуміла, де він взяв стільки грошей на квартиру. Щоб стежити було простіше, Галя на відкладені гроші зняла квартиру з віконцями якраз виходять на вікна квартири чоловіка. І засіла там. Вона бачила, як чоловік привозив і відвозив свою пасію уже з животом. Бачила, як вони посміхалися один одному і скреготала зубами від злості. А одного разу нова любов її чоловіка забула закрити штори. І наша шпигунка побачила таке … Коханка чоловіка скинула з себе халат, з полегшенням відстебнула свій нібито живіт і пішла у ванну. Виявляється, весь цей час вона обманювала Олега, але з якою метою? Галя зважилася на відчайдушний крок — на наступний день вона підстерегла солодку парочку біля під’їзду. Чоловік почав говорити їй, щоб не принижувалася, що все скінчено і у нього інша сім’я. Жінка, не слухаючи чоловіка, попрямувала прямо до суперниці і з силою задерла їй спідницю, а потім різко смикнула за живіт. Олег в жаху підскочив до неї, відкинувши в сторону.

Advertisements

А потім стояв і дивився на накладний живіт, який валявся на землі біля ніг коханки і на дружину з переможним поглядом. Виявляється, Тетяна (коханка чоловіка) вже не в перший раз таким чином обманює чоловіків — змушує їх брати кредити, купувати квартири і оформляти на неї. Живе з ними до тих пір, поки з них можна щось видоїти. А накладний живіт — непоганий спосіб маніпулювати чоловіками і не дати їм зірватися з гачка. Тетяну засудили за шахрайство, а Олег спробував повернутися до дружини. Але та, після такого закінчення всієї цієї історії, заспокоїлася щодо його і назад не взяла. Занадто свіжі були відчуття. А через півроку вона взагалі знову вийшла заміж і, нарешті, народила. Дівчинку.

Advertisements