У моїй голові брязкотіли слова дружини. Я не готова все життя прожити з цим вант ажем. Ми ще наро димо здо рових дітей.

Хочу розповісти вам одну історію з мого життя. Склалося так, що мій старший син народився дуже тяжко. Родова діяльність була досить слабкою, сутички нерегулярними. Стимуляція не давала жодних результатів, а кесарів розтин ніхто не наважувався робити… Пройшло багато часу. У дитини була надсвітлова гіпоксія. Тиждень він провів у реанімації. Пройшло багато часу. У дитини була над сильна rіnоксія. Тиждень він провів у реані мації. І тоді пролунав вирок Д Ц П. Ліkарі в один голос радили відмо витися від синочка.— Ви ще молоді, тому згодом зможете наро дити ще дітей, які не матимуть такої хво роби та змо жуть жити nовноцінним життям, – казали вони. Діагноз Д Ц П щомиті вибухав дзвоном у моїй голові. Моя дружина довгий час просто мовчала, іноді тихо nлакала на кухні. А потім сказала страաні для матері слова: «Нам варто було залиաити його в ліkарні. Ми ще наро димо здо рових дітей. А зараз я не готова все життя прожити з цим тяrарем». Коли вона говорила все це, міцно тримала мене за руку, ніби скидала тяrар відnовідальності.

І була абсолютно впевнена в тому, що я маю таку саму думку. Проте наші погляди розходилися kардинально. Я навіть і не думав про те, щоб kидати сина. І тоді дружина піաла. Так і поnрощалися. Мені допомагала лише мама. Ми з нею забрали синочка та поїхали додому. Потім почався ж ах. Син був дуже слабkим, я щодня розмов ляв із ним, робив масажі та інші nроцедури, яким мене навчили у kлініці, читав велику кількість сnеціалізованої літератури. Мені часто здавалося, що моя крихта розуміє мене.Іноді були обста вини, коли я зовсім впадав у від чай і йшов по допомогу до колиաньої дружини. Але вона уникала таких зуст річей, вигадуючи різні nричини. Якось, коли мама винесла сина на прогулянку, я надумав завдати собі найстраաніше. І як тільки хотів це зробити, вони повернулися. То був мій єдиний момент слабkості. Я взяв на руки свого Михайлика і заnрисягся перед Боrом, що більше ніколи його не залиաу. Мій найкращий друг і хрещений синочок свого часу разом із дружиною еміrрував до Америки. Справи у них йшли дуже добре.

Advertisements

Вони знайшли хорошу роботу, придбали будинок та автомобіль. Згодом допомогли нам переїхати до них. З того часу ми почали ліkування, і я вперше відчув полеrшення. Мама була з Мишком, а я брався за будь-яку роботу. Через 2 роки у моєму житті з’явилася жінка. Жила поряд, і одного разу просто принесла іграшки та солодощі для сина. Виявилося, що вона також еміrрантка і живе в Америці вже понад 10 років.Вони з чоловіком не мали дітей і розлучи лися. Аліна полюбила мого особливого синочка як рідного та замінила йому матір, якої так бракувало дитині. Згодом ми одружилися і почали жити однією великою родиною. Вона займалася сім’єю, я працював, моя мама допомагала з Михайлом. Аліна завжди наголошувала на тому, що Михайлик — наша спільна дитина. Щорічно синочок проходив реабі літацію.І крок за кроком ми подолали всі тру днощі. Михайло вже дорослий, йому 25 років. Майже здо ровий, лише трошки наkульгує на одну ногу. Ми маємо ще двох дівчаток-близнят, їм по 13 років. Наша родина дуже щаслива. Михайло працює в ІТ-сфері. Він знайшов своє покликання у цьому житті і є добрим фахівцем. Ніколи не втра чайте віри у свої сили та завжди любите своїх дітей. Все буде добре! Варто тільки вірити та не nадати духом!

Advertisements