Тільки Надія з дому — Михайло слідом. Стежив обережно, щоб дружина не запід0зрила нічого. Того вечора чоловік з’ясував, з ким зустрічається його друга половинка

Уже три роки, як Михайло вдруге одружився. Так сталося, що з теперішньою дружиною вони працюють вже давно. Він згадує, як вперше Даша прийшла на роботу. Така тендітна, несмілива, мило посміхається. Михайло ще тоді звернув на неї ув агу. Але у нього дружина, діти. Тому поглядом на симпатичну новеньку все і закінчилося. Потім її перевели в інший відділ, і чоловік мало її бачив. Говорили, що зустрічається з кимось. З дружиною у Михайла стосунки не складалися з самого початку. Сварки на рівному місці, то вже так завжди. Спочатку чоловік вирішив, що терпіти не слід, розлучиться. Але Надія повідомила новину, вона ва гітна. Тому про роз лучення не було більше мови. Дитя залишати без тата — то не про Михайла. Вони і сварилися.Це стало звичкою їх життя. Миру між ними не було ніколи. Зараз Михайло думає, як він зміг стерпіти стільки років? Коли нар одився Діма, чоловік радів, пишався, що у нього спадкоємець, пр одовжувач р оду. На всі нападки дружини не звертав ува ги. Він весь час гуляв з сином, як тільки приходив додому. Вночі вставав до нього, якщо малий пл акав. Надія трохи притихла. Адже подруги розповідають, що їхні чоловіки до дітей не підходять. Не те, щоб гуляти з ними. А у неї Михайло турботливий, опікується сином. Через два роки у них знову наро дився син, Толя. Михайло, як і раніше турбувався про синів. Толя також підпав під його опіку. Надія вже не звертала ува ги на його допомогу.

Знову сварки. На цей раз причина — Михайло їй мало приділяє ува ги. Дівчині набридло сидіти вдома з малими дітьми, вона бажає розваг. З недавніх пір ввечері ходить розважатися з подружками. Чоловік тому радий. Нехай йде, менше сварок, тихо будинку. Одного разу дзвонила подруга Надії, Зоя. Вона питала, де Надія. Зоя чекає її вже другу годину, а вона не йде і трубку не бере. Михайло задумався. Дружина пішла з вдома три години тому. Подзвонив їй. Надія відповіла на дзвінок. Чоловік запитав, де вона знаходиться. Дівчина, не замислюючись, відповіла, що сидить з Зоєю в кафе. Михайло насторожився. Обманює, але навіщо? Коли Надія вночі повернулася додому, від неї несло спи ртним. Чоловік не сказав нічого. Наступного разу, коли дружина повідомила, що йде відпочивати, Михайло зателефонував своєму другові Юрію. Він недавно одружився, дітей немає.

Advertisements

Михайло попросив їх приїхати, побути з його дітьми. Виникли термінові справи, коли повернеться, розповість. Юрій погодився. Адже разом з Юлею вони впораються. Тільки Надія з дому — Михайло слідом. Стежив обережно, щоб дружина не запі доз рила нічого. Того вечора чоловік з’ясував, з ким зустрічається його друга половина. Навіть простежив за ними до готелю, куди вони пішли після гарної вечері в ресторані. Сумнівів не залишилося. Михайло повернувся додому, в той же вечір поміняв замок у дверях. Звідки Юру і його дружину за допомогу. Замкнув двері і ліг спати з дітьми. Прокинувся від гуркоту. Надія дзвонила в двері, стукала кулаками, кричала. Михайло переслав їй на телефон фотографію, яку встиг зробити, поки вони сиділи в ресторані. Дружина затихла. Мабуть, переглядала повідомлення.

До ранку чоловік її не чув. Коли збирався на роботу, Надія подзвонила у двері, увійшла. Розмови не вийшло, тому що та знову зривалася на крик. Але на цей раз Михайло її не терпів, виштовхав. Тільки через су д Надії вдалося забрати дітей до себе. На квартиру прав у неї не було. Через те, що там прописана мама Михайла! Чоловік з синами спілкується часто, а Надія лікті кусає. Тому чоловікові, з яким зустрічалася, вона не потрібна. Він просто розв ажився. Зараз одна. Якось так сталося, що Даша підтримала Михайла під час ро злучення. Потім він задивився: какая милая у неї посмішка. І взагалі, з нею поруч навіть мовчати приємно. Даша не проти зустрічатися.А через півроку одружилися тихо, без весілля. Воно їм не потрібно. Щастя тишу любить. Вони як дві половинки доповнюють один одного. Незабаром їх сім’я поповниться на одного чоловічка. На У З Д сказали, що дівчинка. Коли Надія прийшла до тями після розл учення, вирішила, що не дасть спокійно жити колишнього чоловіка. Тим більше, що він одружився. Вона їх дістане. Але не вийшло. Михайло пригрозив: якщо хоч косо погляне в бік його нової дружини, він продасть квартиру, найме хорошого адв оката, і відсудить дітей. Тим більше, що Надія живе на орендованій квартирі, навіть мама її не хоче жити з нею під одним дахом. Допомогло — залишила їх у спокої.

Advertisements