Одного разу привезли двох пор оділь. Одна з них нар одила дівчинку, друга через годину нар одила хлопчика. Згодом виявилося, що вони рідні сестри.

Оксана з Дмитром одружені п’ять років. Спочатку планували жити для себе, потім думати про дітей. Дмитро працював на бу дівництві, Оксана акушером в поло говому бу динку. Коли минуло шість років, дівчина почала замислюватися, чому у них немає дітей. Вирішила пройти обстеження, не кажучи чоловікові. Результати засмутили дівчину. Виявляється, вона не може мати дітей. Увечері відразу розповіла чоловікові. Адже він не повинен страждати разом з нею. Дмитро навпаки, сказав, що не залишить дружину.

Тому розмови на цю тему більше вести не бу дуть. Оксана важко переживала новини. Треба ж: вибрала професію допомагати приходити в цей світ діткам, а сама не може наро дити. Згодом бі ль проходила, залишилася порожнеча, і розуміння того, що рано чи пізно Дмитро від неї піде. Одного разу привезли двох поро діль. Одна з них наро дила дівчинку, друга через годину нар одила хлопчика. Згодом виявилося, що вони рідні сестри. Батьки їх не знають, що стали бабусею і дідусем. На другий день обидві дівчини написали відмови. Такого в пол оговому бу динку ще не було. Але після відмови дівчини втекли з пол огового бу динку.

Advertisements

Будинки Оксана розповіла чоловікові про двох немовлят-відмовників, і що це єдиний їхній шанс мати дітей. Дмитро відразу погодився: син і дочка, ладно. Місяць пішов на те, щоб оформити всі документи. І ось чоловік зустрічає щасливу дружину у поло гового бу динку з двома немовлятами. Всі друзі вірили, що близнюків наро дила Оксана: так схожі на неї вони.

Advertisements