Увечері задзвонив телефон. Дзвонила мама Наташі. Всі роки не давала про себе знати — а тут раптом з’явилася

Свої шістнадцять років Наташа святкувала з розмахом. Батьки постаралися. Але на душі у дівчини було невесело. Сьогодні на свій день нар одження дізналася, що вагітна. Цього ще не вистачало. Володі ще не встигла сказати. Але як бути і що робити? Батькам сказати треба. Але як подумає дівчина, що вони їй так довіряли, а вона підвела. Добре, що через місяць закінчується навчальний рік. Мамі сказала, коли було пізно щось робити. Сказати, що батьки були шоковані, то нічого не сказати. Вони не шкодували Наташу. Говорили всі, що думали. По-перше, хто батько? Що може на це сказати дівчина? Володимир як дізнався, що Наташа в положенні, більше не прийшов. Батьки перевели його в іншу школу. На сімейній раді вирішили відправити до тітки в інше місто. Так і зробили. Коли прийшов час Наташі наро джувати, тато і мама приїхали підтримати дочку. Знала б Наташа, яка підтримка чекала її … Ро ділась дівчинка. Маленька, найкрасивіша в світі.

Наташа дивилася на маленьке обличчя і не вірила, що це її дочка. Зайшла мама відвідати, і почала вмовляти дівчину написати відмову від дитини. Наташа плакала, вона не чекала від мами такого. Упертість дівчини перемогло. Від дочки, яку назвала Вероніка, не відмовилася. Коли виписали з пологового будинку, батьки відмовилися забирати доньку з малюком додому. Наташа повернулася до тітки. Зі сль озами на очах просилася пожити у неї. Тьотя Валя не відмовила. Вона була сердита на свою сестру, що так вчинила з дівчиною. У тітки Валі Наташа оселилася надовго. Сама ще дитина, з дитям на руках, що вона може? Нічого. Лише завдяки своїй тітці з роками у Наташі все склалося. Вступила до технікуму після дев’яти класів. Після закінчення вчилася в інституті. Завдяки тітці Валі, яка допомагала у всьому, доглядала за Веронікою, коли Наташа вчилася; потім, коли пішла працювати, дівчинка ходила в дитячий сад. За всі роки мама з татом жодного разу не поцікавилися, як живе їх дочка.

Advertisements

Наташа зустріла хорошого чоловіка. З Веронікою Влада познайомила відразу. Щоб знав, що у неї є дочка, яку вона любить понад усе. Пролетіли роки. Вероніка вийшла заміж, живуть з чоловіком за кордоном. Наташа виховує двох синів, які наро дилися в шлюбі з Владом. Нещодавно Вероніка з сім’єю приїжджали у відпустку. Велика родина у Наташі, весело. Увечері задзвонив телефон. Дзвонила мама Наташі. Всі роки не давала про себе знати, а тут дзвонить. Вона сказала, що чула від тітки Валі, що Вероніка приїхала. Хотіла попросити її, щоб звозила до лікарів за кордон. Погано себе почуває, а тут лікарі не розуміють, що з нею. Вероніка взяла трубку і сказала. » У вас немає внучки на ім’я Вероніка, і ніколи не було ». І поклала трубку.

Advertisements