Своїх батьків я не бачила багато років. Але одного разу чоловік переконав мене пробачити їх; ми з ним зібралися і поїхали в моє рідне село. Двері мені відкрила жінка, в якій я ледве впізнала маму, а поруч

У дитинстві у мене, як і у всіх звичайних сім’ях, були мама, тато і я, їх дочка Марина. Все було в нашій родині чудово. Мама з татом жили добре, але в якийсь момент мама перестала за собою стежити, і тато знайшов собі іншу жінку. Вона була набагато молодша за тата, вона чекала від нього дитину, мама не змогла пробачити батька і він пішов до неї. Батьки почали влаштовувати своє особисте життя, і в цьому житті мені, їх дочці, не було місця. Коли я закінчувала школу, мама привела в дім іншого чоловіка. Я його не прийняла, між нами почалися серйозні непорозуміння. Мама мною не займалася, тому я жила своїм життям. І коли я закінчила 11-й клас, мама через мій черговий вибрик вигнала мене з дому.

Вона сказала мені: «Значить так, ти вже велика дівчинка, а я теж, як і твій тато, хочу влаштувати своє життя. Так що збирай свої речі і йди до свого батька ». Я почала просити вибачення, але мама була невблаганна, вона зібрала мої речі в рюкзак, дала грошей на дорогу, у мене ще була заначка і вигнала мене з дому. Коли я приїхала до батька, той теж мене виставив за двері, сказавши при цьому: «Ти що? Це квартира не моя, а моєї дружини, і вона буде проти того, щоб ти з нами жила. Іди і мирися зі своєю мамою ». І закрив переді мною двері. Я купила квиток на найдальший поїзд і поїхала, куди очі дивляться. З тих пір пройшло багато років, я приїхала тоді в маленьке містечко, вступила до училища, закінчила його і зараз працюю кухарем.

Advertisements

Я зустріла хорошого чоловіка і вийшла за нього заміж, купила собі квартиру, так що з житлом в моїй родині було все добре. Чоловік мене постійно умовляв пробачити батьків, він сам був з дитячого будинку, у нього не було ні мами, ні тата, і він знав, що таке бути сиротою. Але я все відкладала, і тоді він мені сказав: «Ти знаєш, ти володієш таким щастям! У тебе є мама і тато, а ти через свою гординю хочеш бути сиротою. Так не можна чинити, ми всі люди і ми всі помиляємося. Ти повинна поїхати до них ». Ми з ним зібралися і поїхали в мою рідне село. Коли я подзвонила, то мені відкрила двері жінка, в якій я насилу впізнала мати, а поруч був такий же постарілий батько. Мама, як тільки мене побачила, то впала переді мною на коліна, почала цілувати мої руки і просити вибачення. А я пробачила маму і батька давно, просто не хотіла собі в цьому зізнаватися.

Я увійшла в будинок, познайомила свого чоловіка з мамою і татом і сказала їм, що вони скоро будуть дідусем і бабусею. Мама з татом помирилися, коли почали мене шукати, і з тих пір вони так і живуть разом. А друга дружина батька, бачачи, як він тягнеться до колишньої дружини, розійшлася з ним і знову вийшла заміж. Виявляється, вона зустрічалася відразу з двома чоловіками. Мій тато подумав, що це його дитина і пішов з сім’ї, а другий претендент її кинув. Але потім, коли батько розійшовся з цією жінкою, то вона зробила тест ДНК і виявилося, що мій тато до цієї дитини не має ніякого відношення. Мама з татом щасливі, та й я теж. Сталося те, про що я мріяла, коли була підлітком: щоб мої мама і тато знову були разом.

Advertisements