Пам’ятаєте жительку Воронежа, яка в 72 роки вийшла заміж за африканця. Подивіться, як вони живуть сьогодні

«Моє серце вибрало тебе» — саме таке повідомлення на французькій мові побачила на своїй сторінці в Facebook мешканка Воронежа Любов Гвоздікова. Освідчення було написано їй невідомим африканцем на ім’я Джек. Так почалося листування між жінкою і чоловіком, і в вересні минулого року пара офіційно одружилася.Зараз Любові Гвоздіковій 72 роки, Джеку — 59 років. Вона говорить тільки по-російськи, він говорить тільки по-французьки. Вона мініатюрна блондинка ростом 153 см, а він — сильний і високий, близько 180 см на зріст.Це романтичне листування тривало більше року, тому Любов і Джек пізнали один одного ще краще і ще більше прив’язалися один до одного. Кожен писав на своїй рідній мові, і вони перекладали з допомогою перекладача.

Advertisements

Саме під час листування Джек пояснив Любові свої почуття і зізнався, що хоче пов’язати з нею своє майбутнє життя. А вже в кінці минулого літа Любов зустріла свого заочного коханця в Домодєдово, і вони разом приїхали до Воронежа. А у вересні пара одружилася.Жінка зізнається, що її родичі не схвалили її вибір: вони не вірять в ці відносини і почуття і бояться, що Джек — шахрай. «Моїм дітям важко повірити, що молода людина може закохатися в 72-річну бабусю …», — каже Любов.«Але у мене нічого віднімати. Я пенсіонерка», — продовжує Гвоздікова.Шкода тільки, що ідилія у пари тривала недовго.

Через місяць Джеку довелося повернутися на батьківщину, так як віза закінчилася, а повернутися до коханої він зможе тільки через рік.У бесіді з журналістами Джек заявив, що його сім’я в курсі цього весілля, але він поки не готовий представити свою дружину родичам. Любов вірить, що Джек скоро повернеться до неї: «Я вірю, що буду щаслива з Джеком.» Тим часом закохані рятуються за допомогою відеозв’язку та електронної пошти.

Advertisements