Моя улюблена дочка сказала своїй подрузі, що вона ненавидить усіх своїх родичів

Мене звуть Олена. Моїй доньці — 14 років. Одного разу я випадково взяла її телефон і прочитала повідомлення, яке вона написала своїй подрузі. У повідомленнях моя улюблена дочка писала, що ненавидить усіх своїх родичів. Я поговорила зі своєю дочкою. Але вона ще раз підтвердила мені те, що я вже прочитав в її телефоні. — Як ти можеш говорити це? Та ми нічого для вас не шкодуємо! Віктор купив тобі вчора так багато нових речей! А ти така невдячна! — Я почала кричати на свою дочку.Віктор — мій другий чоловік. Я народила хлопчика від Віктора півроку тому. Віка навіть не наближається до брата. — Але як ти можеш його не любити? Зрештою, він такий гарненький! — У ньому немає нічого хорошого! Він їсть, спить і плаче! Ми з Віктором живемо дуже добре. Віктор-успішний бізнесмен, і він підтримує всіх нас. Я не працюю. Віктор не жадібний, він купує моєї дочки все, що вона хоче. Водій або мій перший чоловік відвозить Віку в школу. Він теж бізнесмен і відразу ж виконує всі бажання своєї дочки.

Advertisements

Антон теж одружений вдруге, недавно у нього народилася ще одна донька. Я поскаржилася мамі на Віку. Вона обіцяла мені допомогти. Бабуся взяла Віку до себе додому на вихідні. Моя мама намагалася пояснити Віке, що вона була неправа. Але Віка нічого не хотіла слухати. Потім мама порадилася зі своєю подругою, яка працювала медсестрою в лікарні. Їм прийшла в голову ідея зробити ось що: подруга моєї матері мала прикинутися, що вона психолог, і поговорити з моєю дочкою.На наступний день бабуся і Віка поїхали в лікарню. Там подруга моєї мами представилася Віке психологом і поговорила з нею. Віка розповіла про свою проблему. І Алевтина Семенівна переказала все нам: — Віка, але тебе все дуже люблять. Твоя бабуся привела тебе до мене. Невже їй більше нема чим зайнятися? Дивись, вона все ще так важко дихає. Зрозуміло, що їй було дуже важко потрапити сюди, але вона все одно приїхала. Для тебе. Бабуся турбується про тебе і піклується про тебе.

А це означає, що вона тебе дуже любить. Що, якщо щось трапиться з твоєї бабусею? Ви будете дуже засмучені? — Звісно! Я дуже сумую за свою бабусю, коли не бачу її довгий час. — А якщо щось трапиться з мамою або татом, то ти теж розстроїшся, вірно? — Так … — Ну, ось ти тут, і ти кажеш, що нікого не любиш. Але це не так. Ти любиш свою сім’ю, і вам буде погано, коли їх не буде поруч. -А що значить любити? — здивовано запитала Віка. — Коли ти турбуєшся про людину.Сумуєш за нього. — Тоді я дійсно люблю свою сім’ю! — з подивом уклала Віка. — Дорослі іноді чинять неправильно, навіть коли вони когось дуже сильно люблять. Діти роблять ті ж самі помилки. Хіба ти вже не шкодуєш про те, що написав своїй подрузі, що не любиш своїх родичів? — Мені дуже шкода… — Так попроси пробачення! — Мама мене не пробачить! — Так ти спробуй! вибачся — Велике вам спасибі. Я зроблю це! — сказала Віка Тоді Віка попросила у мене вибачення, і я пробачила її. А недавно Віка сама захотіла пограти з маленьким Дениско. І ще вона вирішила, що, коли закінчить школу, піде вчитися на психолога.

Advertisements