Папа кинув свою дочку. Дізнавшись про його новій сім’ї і дітей, дівчинка сказала

Прощення дуже важливо, хоча це і важко. Навіть найгірших людей потрібно вміти прощати, тому що накопичений в душі негатив руйнує все життя. Багато людей подумають, що ця історія є нереальною, але в житті таке трапляється частіше, ніж ми думаємо …«Моїй доньці виповнилося 11 років. І ось вже 6-й рік вона не виділа свого батька.Коли їй було всього 2 роки, її чоловік пішов з сім’ї. Потім він запитав, чи може він відмовитися від своїх батьківських прав і не платити аліменти. Я була так приголомшена цим, що мене повністю поглинули біль, відчай і гнів.

Я погодилася, бо вірила, що зможу дати дочки все, чого вона потребує, і врятую дитини від непотрібних турбот. Зрештою, душевний спокій дорожче будь-яких грошей. І моя маленька все зрозуміла, тому що я ніколи не розповідала їй казки в стилі «твій тато — капітан далекого плавання».Коли Маші виповнилося 5 років, мій колишній чоловік попросив про зустріч. Він сказав, що у нього був діагностований рак. Ми домовилися зустрітися в місцевому парку. І хоча її батько просив її приділити йому хоча б пару годин, всього 25 хвилин було достатньо. Після цього від нього не залишилося й сліду.

Advertisements

Близько року тому я дізналася, що у нього була інша сім’я і навіть діти. Моя дочка теж це чула … Це її зовсім не турбувало. Маша була така спокійна! Те, що вона сказала мені тоді, стало для мене хорошим уроком.«Мама, як добре, що у тата є сім’я! Це означає, що він навчився бути батьком … Я так рада за його дітей.»
Але вона мала повне право на сльози, образи і обурення: все це вирувало і в мені в той момент ! Але після мудрих слів моєї дочки я зрозуміла, якою силою володіє прощення

Advertisements