П’ятирічна донька врят увала життя своєї мами завдяки своєму швидкому мисленню

Після того, як у 35-річної Мері Констант стався інсульт, її п’ятирічна дочка Прайя врятувала їй життя.Мері втратила свідомість в своєму будинку в Корку, Ірландія, після перенесеного інсульту. Її п’ятирічна дочка Прайя звернулася до свого батька Деміену Гелвіна за допомогою iPad, коли він їхав на роботу. Вона сказала батькові: «Мама лежить на підлозі і не може встати.» Деміен сказав, що зазвичай не відповідає на дзвінки під час водіння, але в той день вирішив взяти трубку.Він розповів: «Я побачив її ім’я на телефоні і просто вирішив зняти трубку, що я зазвичай не роблю, але у мене просто було відчуття, з якоїсь дивної причини, що мені потрібно відповісти на дзвінок.»

Advertisements

«Вона плакала і сказала, що мама пила чай, а тепер вона лежить на підлозі і не може встати. Я запитав її, що вона має на увазі, і вона просто продовжувала говорити, що мама лежала на підлозі і не могла встати.Потім маленька дівчинка повернула камеру, і її батько побачив дружину, яка лежала на підлозі.

Він додав: «Вона повернула камеру так, щоб я міг її бачити, і тоді я помітив, що Мері лежить на підлозі в кухні ». Потім Деміен подзвонив сестрі і батькам Мері і викликав швидку допомогу. Вони терміново відвезли її в лікарню, і лікарі сказали їм, що життя Мері була врятована завдяки швидкому мисленню їх дочки.

«Швидка допомога приїхала приблизно через 40 хвилин, і Мері була оглянута протягом декількох секунд; їй зробили сканування, і саме тоді ми дізналися, що у неї був інсульт. Згусток крові потрапив в ліву частину її мозку, і ця частина повністю відключилася «.«Хірург сказав нам, що при інсульті час дорогоцінне і що без дівчинки Мері не була б тут з нами сьогодні ». Прайя навчилася використовувати FaceTime на своєму iPad всього кілька місяців тому, щоб дзвонити своїй двоюрідній сестрі, бабусі і дідусю.

Деміен похвалив свою дочку за її героїчний вчинок і сказав, що ніколи не попросить її перестати користуватися iPad, оскільки вона врятувала життя своєї матері. » Ми все розповідаємо нашим дітям про те, що вони сидять на своїх планшетах і все таке, але вона врятувала життя своїй матері ‘ ‘ Мері ходить і розмовляє.

Вона встає і рухає руками. Вона спускається по сходах і йде зі мною, своєю сестрою і батьками. Сподіваюся, все буде добре, вона повернеться додому до вихідних

Advertisements