Трійнята були залиաені в лікарні відразу після пологів. Погляньте, як склалося їхнє життя 16 років потому. ФОТО

В початку 2000-х років в одному з американських пологових будинків сталася історія, що мала продовження: на світ з’явилися трійнята, мати яких вирішила відмовитися від них відразу після народження. Відомо, що жінка вела розгульний спосіб життя і навряд чи б змогла забезпечити щасливе дитинство дівчаткам. На щастя, чоловік і жінка Гаррісон прийняли рішення удочерити всіх трьох.

Advertisements

Джеф і Дарл довгий час намагалися завагітніти, але нічого не виходило. Коли подружжя побачили дівчаток у пологовому будинку і дізналися їх історію, не було ніяких сумнівів, що всі вони стануть великою родиною. Мейсі, Маккензі і Мадлен знайшли будинок. Коли їм виповнилося 9 місяців, дві дівчинки пройшли процедуру з розділення. Сьогодні вони повністю адаптували до навколишнього світу. Мейсі, Маккензі і Мадлен провели все дитинство і юність в найздоровіших умовах — з батьками на фермі.

Природно, Мейсі і Маккензі зіткнулися з неприйняттям свого зовнішнього вигляду і обмежених здібностей. Однак неприємні моменти дівчаткам допомагали пережити їх старші брати. Сестри-трійнята стали симпатичними білявими дівчатами. Мадлен — спокійна і домашня, Мейсі — стримана, «собі на умі», а ось Маккензі — найактивніша дитина в сім’ї. Дівчата багато разів виступали на телебаченні. Мейсі, Маккензі і Мадлен знають, що вони — прийомні, що їх біологічна мама вела вкрай нездоровий спосіб життя. Тож не дивно, що ні в однієї дівчинки не виникало бажання знайти її і познайомитися з нею.

Advertisements