Жінка наро дила трійню, але з їх личками було щось незвичайне. Мама не могла повірити своїм очам

У англійки Беккі-Джо вже була дочка Індіана, тому, коли її стало нудити вранці, вона відразу зрозуміла, що знову вагітна. Але вона не знала, який сюрприз їй готує власне тіло!» Мене сильно нудило, у мене сильно боліла голова, тому я записалася на УЗД, де і дізналася, що вагітна трійнею », говорить Беккі-Джо. » Це був найбільший шок у моєму житті! У мене в роду не було трійнят, так що це було абсолютно несподівано ».На 31-му тижні вагітності Беккі-Джо доставили до пологового будинку: настав час народжувати.

Advertisements

Але коли троє хлопчиків Рокко, Роман і Рохан з’явилися на світло, вони були занадто слабкими …»При народженні Рокко важив 1,5 кг, Роман 1,53 кг, а Рохан 1,6 кг », говорить Беккі-Джо.Малюків негайно відправили до відділення реанімації новонароджених. Там вони провели три довгі тижні, перш ніж їх відпустили додому до мами. Коли дихальні трубки, крапельниці і дроти були зняті, Беккі-Джо нарешті змогла побачити обличчя своїх хлопчиків.Тут вона і побачила щось надзвичайне: всі три хлопчика виглядали абсолютно однаково!Імовірність народити однояйцевих трійнят оцінюють від 1 до 60 000 до 1 до 200 000 000. Трійнята Беккі-Джо найменші з однояйцевих трійнят, зачатих природним шляхом в Британії.

Беккі-Джо не могла повірити, що нар одила ідентичну трійню, тому відправила ДНК хлопчиків на лабораторний аналіз. Результат показав, що це правда: у Беккі-Джо народилися однояйцеві трійнята!»Я дуже здивувалася, бо думала, що вони будуть різними », говорить Беккі-Джо. » Але з іншого боку, я єдина, хто їх розрізняє, так що це багато що пояснює! »Незважаючи на повну ідентичність хлопчиків, мама без проблем відрізняє їх один від одного:»Рохан найгучніший, він вічно кричить. Рокко зазвичай досить спокійний, але іноді теж буває буйним, а Роман зазвичай скаржиться. Він весь час повзе за однією і тією ж іграшкою, намагаючись схопити її раніше братів.

Індіана їх обожнює і ні крапельки не ревнує, але мені все одно її трохи шкода, адже їй доведеться рости з трьома братами! »Доглядати за трьома дітьми — завдання непросте, враховуючи, що у Беккі-Джо вже дочка. Але її 17-річна сестра Лорен приходить допомагати майже кожен день.За тиждень на трійнят йде близько 130 памперсів і чотири пачки вологих серветок. Упаковки дитячого харчування їм вистачає приблизно на два дні, а пральну машину доводиться запускати три рази в день.До народження Індіани Беккі-Джо мріяла стати медсестрою в пологовому будинку. І хоча вона тимчасово відклала свої освітні та кар’єрні плани, після народження трійнят їй ще більше хочеться втілити свою мрію

Advertisements