Чоловік показав усім свої весільні фотографії. Побачивши обличчя дружини, люди не повірили своїм очам

Деякі вважають, що не варто писати про людей, які «не такі, як усі», що газети і веб-сайти роблять це тільки для отримання прибутку, користуючись їх беззахисністю.Однак, багато людей з обмеженими можливостями зовсім не проти того, що ЗМІ розповідають про них іншим людям.Подібні історії дають нам більш глибоке розуміння того, що вважати нормальним, а що ненормальним.Я думаю, що варто частіше розповідати про людей з різними відхиленнями, щоб показати, що навіть якщо ти виглядаєш не як всі інші, ти можеш бути щасливим. Не варто забувати про те, що кожна людина має право втілювати в життя свої ідеї і мрії.

Advertisements

Історія Шона Стівенсона — яскраве тому підтвердження.Шон Стівенсон народився з «синдромом ламких кісток», також відомим як успадкований остеопороз.Коли Шон з’явився в цьому світі, практично всі кістки в його тілі були поламані. Доктора думали, що він не проживе і одного дня, але маленький Шон виявився справжнім бійцем.Мужність і бойовий настрій ніколи його не покидали.

До 18 років Шон переніс понад 200 переломів.Він потребує цілодобового догляду та спостереженні, і не тільки з медичних міркувань.Ставлення оточуючих людей і те, що вони дозволяли собі говорити, завжди було дуже важким випробуванням для Шона і його сім’ї.Шон довго боровся з власним тілом і намагався налаштувати себе на позитивний лад. У 1988 році відбулося щось, що допомогло все змінити.

Дев’ятирічний Шон знову зламав ногу і почав панікувати.Тоді мати Шона сказала йому, що його хвороба — це не тяжкий тягар, а випробування. Для нього це був поворотний момент.З того дня Шон вирішив, що не важливо, як він буде виглядати. Важливим є те, що і як він буде робити. Сьогодні Шон не тільки навчився справлятися зі своєю хворобою, але і став відомим і шанованим лектором-мотиватором.Компанія Шона приносить йому мільйони доларів, у нього тисячі шанувальників по всьому світу.Найбільші емоції і суперечливі думки викликав його шлюб.У 2012 році Шон одружився на своїй подрузі Мінді, яка має цілком «нормальна» зростання.Їх весільні фотографії розбурхали інтернет.

Через їх явних фізичних відмінностей, Мінді довелося миритися з безліччю проблем і повних ненависті коментарів про її шлюбі і навіть статевого життя з Шоном.Щаслива пара стверджує, що ними рухає лише любов один до одного, але їм доводиться постійно терпіти знущання і ненависть на вулицях і в інтернеті. Багато писали, що Шон не заслуговує Мінді, що вона обманює його і живе з ним тільки через його грошей.Можливо, всі вони помиляються.Справа в тому, що у Шона і Мінді неймовірна духовний зв’язок.Ця історія доводить, що любов не має меж.Шон і Мінді показали, що можна приймати і любити один одного такими, які ви є, не дивлячись на всі труднощі і розчарування.Поділіться цією статтею з друзями, якщо вірите, що кожен має право любити і бути коханим!

Advertisements