Пара, яка намагалася завести 4-го дитини, отримала, в результаті, 9! ФОТО

Кортні і Ерік Уолдроп народили трьох дітей після 22 років спільного життя. Зрештою пара вирішила завести четверту дитину, але, на їх превеликий подив, їм довелося вітати шістьох нових дітей замість одного. Все це відбулося в 2017 році, і коли Кортні народила шістьох дітей, їх маленька сім’я з 5 чоловік миттєво перетворилася в 11.

Advertisements

Секстаплет народився в грудні того ж року, і тепер пара знімається в своїх власних документальних фільмах TLC під назвою «Солодкі домашні секстаплети» .У Кортні і Еріка спочатку було 3 дитини — 9-річний Сейлор і 5-річні близнюки Вейлз та Бридж. Зрештою сім’я народила шістьох дітей: трьох хлопчиків і трьох дівчаток, а саме Тега, Лейка, Блу, Ріверса, Роулингс і Рейну. Вони народилися в лікарні Хантсвілл в Алабамі, і кожен з них важив від 2 до 3 фунтів. За словами пари, життя з 9 дітьми в цілому може бути веселою, але в той же час складною.

«Якби ви запитали мене, що я відчувала, коли дізналася, що у нас буде шестеро дітей, я думаю, я просто подумала б, що це неможлива ситуація. Я не кажу, що це не складно, але ви просто пристосовуєтеся і змушуєте все працювати. Це нова норма: я просто стрибаю з головою в усі це відразу після того, як приходжу додому з роботи ».

«Ми любимо кожну секунду», — додала Кортні. Вона також зазначила, що відчуває себе «надзвичайно щасливою» через те, що діти почали спати по ночах, як тільки їм виповнилося чотири місяці. В майбутньому шоу пара сподівається надихнути глядачів своїми власними унікальними враженнями. «Ми хочемо показати світу, що Бог зробив для нас, і як сильно ми були благословенні цією ситуацією.»

Advertisements