Жінка нарешті зустріла свого партнера через 12 років після того, як народила йому дочку. ФОТО

Мати 12-річної дівчинки вперше зустріла свого хлопця через 12 років після того, як народилась його дочка.Як таке могло статися? Джессіка Шер-мати двох дітей, яка народила двох своїх дочок, використовуючи матеріал анонімного донора, якого вона вибрала з каталогу.Через 12 років після того, як мати зачала свою першу дитину від анонімного донора, юна Еліс, дочка Джесіки, вирушила на пошуки, щоб дізнатися більше про своїх кровних родичів і з’ясувати, хто її батько. Замовивши набір для аналізу ДНК, Джессіка і Еліс знайшли донора; це був лише питання часу. Згідно з розповідями, «результати повернулися через вісім тижнів. Перше, що прочитала Джессіка, було: «Аарон Лонг: 50%. Батько. Брайс: 25%. Зведений брат ».

Advertisements

Слідами результатів аналізу ДНК. мати і дочка попорпалися в Інтернеті, щоб дізнатися більше про Аароні Лонге. «Джесіка шукала біологічного батька Еліс в Інтернеті і нарешті знайшла Аарона Лонга, що збігається з тими небагатьма деталями, які у неї були про первісному донора». «Коли вона побачила його шкільні фотографії, які він розмістив в Інтернеті, не було ніяких сумнівів — її дочки робили таке ж дурне обличчя!»

Як виявилося, Аарон став батьком близько 67 дітей в результаті пожертвувань. Він також був показаний в документальному фільмі, який обертається навколо його подорожі, щоб возз’єднатися з дітьми, яких він породив. Дізнавшись, що Аарон більш ніж готовий зустрітися зі своєю дочкою, Джессіка вирішила з’їздити в Сіетл і познайомитися з чоловіком з каталогу.

Познайомившись з ним ближче, вона також почала шукати відповіді на запитання, чи може він бути чимось більшим, ніж просто генетичним батьком. «Я зловила себе на тому, що задавалася питанням, чи може людина моїх дітей також бути моїм чоловіком ».«Я провела своє перше побачення з Аароном, розповідаючи йому про життя. Я вже знала його і знала, що він такий же, як ці люди, яких я люблю більше за всіх на світі. У певному сенсі він вже був членом сім’ї.

Його усмішка і колір обличчя-як у моєї молодшої дочки ». Дізнавшись один одного трохи краще, Джессіка і Еліс переїхали до Аарона та іншим його генетичним родичам. Як тепер висловилася мати, генетика грає набагато більшу роль, ніж вона думала.Що ви думаєте про цю цікаву сім’ї? Дайте нам знати в коментарях і не забудьте поділитися цим постом на Facebook!

Advertisements