Дівчина привела свого хлопця до батьків знайомитися. Коли вони його побачили, то втратuли дар мовu

Британка познайомилася з хлопцем і відразу ж в нього закохалася, не помічаючи нічого незвичайного. Однак стороннім людям здавалося, що вони схожі один на одного як дві краплі води, і навіть батьки дівчини це визнали, коли та привела його знайомитися. Але найдивніше те, що вони навіть не є далекими родичами.Емі Престон, 21-річна дівчина з міста Менсфілд, Великобританія, в квітні 2020 року познайомилася з ровесником Бенджаміном Реткліффом. Вони відразу сподобалися один одному і почали зустрічатися.Пара тримала свої відносини в таємниці, тому, коли багато їх знайомих дізналися про роман, то відразу ж почали помічати одну особливість — Емі і Бенджамін виглядали не просто як брат і сестра, а як справжні близнюки. Погляньте самі.

Advertisements

Друзі почали вказувати Емі на те, що у неї з її новим бойфрендом однакові колір волосся і очей, відтінок шкіри, форма обличчя, ніс і носогубні складки, форма губ і надбрівні дуги. Загалом, їх почали вважати копіями один одного.
«Раніше я ніколи не думала, що ми схожі, але, оскільки мій друг сказав, що ми однакові, тепер я не можу цього не помічати», — розповіла Престон.

Людей, які називали Емі і Бенджаміна клонами, ставало все більше, і дівчина, пам’ятаючи про випадки, коли схожі незнайомці виявлялися родичами, подумала, що у її батьків є від неї якась таємниця.«Я зрозуміла, що ми дійсно схожі один на одного — один колір волосся, карі очі, подібні риси обличчя. Мені навіть довелося запитати батьків, чи був він моїм братом.»

Спочатку дівчина показала мамі і татові фото Реткліффа, і вони сказали, що ця версія — безумство, і він не її брат. Однак, коли Емі привела хлопця знайомитися, подібності вразили їх.«Вони сказали, що він більше схожий на мене, ніж мій брат Джек.»І з цими словами погодилася сама Престон, дивуючись, чому раніше не помічала очевидного.«Він більше схожий на мене, ніж мій брат Джек і дві мої старші сестри Еллі і Хлоя.»Спростували теорію про родинних зв’язках і батьки Бенджаміна, але вони теж здивувалися такому збігу.

Емілі і Реткліфф не планують проводити ДНК-тести. Хоча, можливо, і даремно. Подібності зі своєю дівчиною не помічав і Бенджамін, але тепер він теж вважає її дуже дивною. Емілі не хоче, щоб їх вважали братом і сестрою, і тому планує трохи змінити свою зовнішність.«Це нас не турбує, але я просто зміню колір волосся або зроблю щось ще».Закохані для себе вирішили, що будуть ставитися до однакової зовнішності як до забавного збігу.Чи схожі вони один на одного? Напишіть вашу думку в коментарях!

Advertisements