Надя знала, що буде важко, але вона все-таки зважилася на розлучення зі своїм чоловіком-зрадником. І тут сталося неймовірне.

Надя вийшла з машини, ввімкнула сигналізацію і попрямувала до своєї квартири. Вона жила там уже три роки, ділячи просторе дворівневе приміщення зі своєю дочкою, яка вступає до коледжу, 17-річним сином Андрієм та матір’ю Антоніною Петрівною.

Багато років тому Надя жила життям, яке вважала нормальним. Її чоловік Олег був успішним бізнесменом, відомим у місті та за його межами своєю будівельною компанією. Вони будували своє життя та бізнес разом понад двадцять років, і поряд з ним була Надя, дипломований економіст.Але життя круто змінилося, коли Олег у свої 44 роки закохався в Алісу – жінку на 20 років молодшу Надя згадала, що тієї фатальної ночі вона отримала смс, яке привело її до ресторану, де вона застала Олега та Алісу, глибоко поглинених суспільством один одного. .

Advertisements

“Добрий вечір. Чи можу я приєднатися до вас?” – перервала їх Надя.

Олег, захоплений зненацька, пробурмотів:

“Аліса. Це моя дружина, Надя”.

“Так, і нам треба поговорити. Завтра” – коротко відповіла Надя, перш ніж піти.

Наступного дня вона прийшла до Олега в офіс і заявила:

“Ми розлучаємося”.

“Надя, це була помилка. Будь ласка, подумай”, – благав Олег.

Але Надя була непохитна. Судові позови, що послідували за цим, були тривалими, але врешті-решт вони розділили все – бізнес, активи, навіть свою сім’ю. Їхня дочка, глибоко зачеплена діями свого батька, припинила з ним будь-яке спілкування.

Час йшов своєю чергою. Тепер Надя керувала процвітаючою будівельною компанією, яка конкурує з компанією Олега. Вона купила чудову дворівневу квартиру для своєї родини. Олег, з іншого боку, розірвав стосунки з Алісою, усвідомивши її поверховість. Він сумував за своєю сім’єю, особливо за Надею.

Одного разу, коли Надя входила до свого багатоквартирного будинку, знайомий голос гукнув її:

“Надя, ми можемо поговорити?”

Вона обернулася і побачила Олега, який виглядав набагато старшим і втомленим.

“Олеже, мені більше нічого сказати тобі”, – відповіла вона з відтінком смутку в голосі.

Олег дивився на неї із сумішшю надії та розпачу, задаючись питанням, чи зможе час залікувати їхні рани.

Advertisements