Марія Іванівна з чуток дізналася, що в її сина і невістки наро дилася дитина і образилася на них, що приховували таку подію від неї. Але ж молоді мали свої причини.

Свекруха до кінця не могла повірити, що син та невістка приховували від неї народ ження онука. Все гадала, що це якась помилка. Вона думала, що знайома щось переплутала і це не так. Аж зібралася приїхати до них, щоби переконатися. Але то була правда. Ганна вже місяць, як повернулася з nологового будинку та на руках тримала новонарод женого сина, про якого Марія Іванівна і не підозрювала. Тому що від неї вони сховали це свідомо. І це була не лише її ініціатива, а й Олега. Ганна з коханим познайомилися багато років тому, і відносини їх розвивалися дуже швидко. Марія Іванівна з першого дня знайомства зненавиділа невістку.

Лише тому, що її син заkохався в неї, що перестав виконувати всі мамині забаганки, що став приділяти дружині більше уваги і дарувати подарунки. На той час Ганна була дуже молода, їй виповнилося 19 років. А Олег був старший на цілих 6 років. Коли Марія Іванівна познайомилася з нею, вона не побачила жодного натяку на добре ставлення до себе, не відчула, що ця жінка прийме її в майбутньому як свою дочку. Вона чомусь була повністю впевнена, що Ганна використовує її сина і взагалі, зіпсує йому все життя.

Advertisements

Тому що її потенційна невістка мала бути взагалі не такою, як Ганна. Вона має бути красивішою, розумнішою, з кращою фігурою, з багатими батьками, з посагом. Для неї її ідеальна невістка мала бути як циркова мавпочка, яку всім показують, з якої фотографуються та граються. І чомусь Марія Іванівна була впевнена, що її син повинен був знайти собі не люблячу жінку, з якою проведе все життя, яке прийме його таким, яким він є. Він мав знайти для мами невістку її мрії. Вона весь час повторювала, що Ганна відібрала у неї сина та зіпсувала йому життя. А справді, чому вони їй нічого не розповіли? Може, тому, що вона не заслужила це знати?

Advertisements