Тато вимовляє одне слово, а пухкий малюк влаштовує наймиліший переполох, який ви коли-небудь бачили.

Для кожного з нас є певні слова, які ми абсолютно зневажаємо. Вологий, мокрий і пухкий – ось найпопулярніші з них. І хоча, почувши або промовивши їх, деякі можуть здригнутися або відчути занепокоєння, більшість людей може пережити це, не впадаючи в повний ступор. Але до цієї більшості не входить крихітний герой нашого ролика. На відео нижче маленькому Адаму лише шість із половиною місяців, і він явно не знає значення більшості слів. Але це не означає, що він не може мати

особливу реакцію на них! Ролик починається з посмішки щасливого малюка. Коли його мама і тато вимовляють слово “Achooo!” – Він реагує із захопленням. Але як тільки тато вимовляє одне конкретне слово, чарівне маля впадає в абсолютний напад. Що за слово? Як не дивно, це вигук “ура”, який, як ми всі знаємо, виражає щастя та перемогу! Деякі припускають, що ця ситуація може бути викликана так званою відразою до слів, яка є абсолютно нормальною характеристикою кожної людини.

Advertisements

З тієї ж причини, через яку іншим людям можуть не подобатися вищезгадані слова, Адаму гидке слово “ура”. Як би не було сумно від того, що “ура” змушує Адама плакати, важко не посміхнутися у відповідь на його поведінку. Перегляньте відео нижче, щоб побачити те, що відбувається на власні очі, і не забудьте поділитися відео, щоб поширити позитив по всьому світу.

Advertisements