Протягом 5 місяців Павло та Оксана накопичували гроші на своє весілля. Але коли до церемонії залишався місяць, він заявив, що позичив всю суму своєму братові Роману на покупку машини.

Павло та Оксана, які познайомилися в Інтернеті, перебували у стосунках рік, перш ніж вирішили, що настав час представити один одного своїм сім’ям. Незважаючи на початкові побоювання, батьки з обох боків тепло прийняли їхні стосунки та з нетерпінням чекали на весілля. Оксана була особливо зворушена тим, як привітно прийняла її майбутня свекруха, Людмила Петрівна. А от організувати весілля було нелегко. Павло та Оксана наполегливо працювали над тим, щоб накопичити гроші на цю подію, і навіть пішли на значні особисті жертви у фінансовому плані. За п’ять місяців їм вдалося зібрати близько 50 тисяч.

Всього за місяць до весілля Павло раптом зізнався своїй нареченій, що позичив усю суму своєму братові Роману на покупку машини. Той обіцяв повернути суму протягом двох тижнів. Оксана була дуже засмучена, особливо коли Роман не повернув гроші вчасно. Коли день весілля наблизився, вони зрозуміли, що Роман не зможе повернути борг. Павло запропонував скасувати весілля, але Оксана не змирилася із поразкою. Незабаром вона також дізналася, що Павло не тільки позичив Роману їхні заощадження, а й узяв для нього кредит на своє ім’я, що ще більше ускладнило їхнє фінансове становище. Оксана вирішила піти

Advertisements

від Павла і поїхала до батьків. Ситуація була настільки плачевною, що в справу втрутилися їхні матері, які об’єднали усі свої кошти на фінансування весілля. Незважаючи на те, що весілля пройшло за планом, Роман так і не повернув гроші та перестав відповідати на дзвінки Павла. Подружжю довелося самим виплачувати кредит, і Павло заприсягся ніколи не повторювати цієї помилки. Але Оксана все одно дуже часто його дражнила з цього приводу.

Advertisements