Батько не схвалював мого нареченого, але на весіллі поводився досить звично. Однак одразу після церемонії у нашій сімейній динаміці почалися серйозні проблеми.

Відчуваючи змішане почуття веселощів, смутку та огиди, я виявила, що спантеличений діями своїх батьків – особливо батька. Незважаючи на своє початкове несхвалення мого нареченого Андрія, манерами і освітою якого я захоплювалася, ми зіграли весілля, на якому мій батько, на мою подяку, вимовив теплий тост, навіть не натякаючи на своє попереднє відношення. Однак цей мир був недовгим.

 

Advertisements

Після нашого весілля обіцяна батьком квартира, призначена для нас з Андрієм, раптово була “відкликана”, і нам довелося продовжувати винаймати житло. Це рішення залишило гіркий осад, але я нагадувала собі, що не маю права щось вимагати. Пройшло 5 років – і нам з Андрієм вдалося отримати іпотечний кредит, незважаючи на настирливі розпитування батька про те, чому ми не надаємо їм фінансову допомогу.

 

Незабаром його скарги переросли в критику Андрія за те, що він не допомагає з ремонтом у квартирі, в якій батько колись відмовив нам. Я стримала свої емоції , поставивши на чільне місце нашу незалежність, що, однак, призвело до гарячої суперечки і загрози батька викреслити мене з заповіту. Цей драматичний поворот подій глибоко засмутив мене, підкресливши болісний розкол, започаткований діями мого батька. Як мені тепер ставитися до цієї людини? Чого він хоче добитися своєю поведінкою?

Advertisements