Сергій та Наталя вирішили удочерити Ксенію. Але мати не схвалювала їхнє рішення і вчинила найнижчим способом.

Сергій та Наталя після 9 років бездітного шлюбу та невдалих спроб штучного запліднення вирішили усиновити дитину з дитячого будинку. Їх одразу привабила Ксюша – дівчинка, яка сиділа осторонь, її погляд був сповнений болю. Незважаючи на зусилля подружжя привітати її, включаючи підготовку для неї окремої кімнати, Ксенія щосили намагалася пристосуватися, лише іноді й потроху спілкуючись з матір’ю Сергія.

 

Advertisements

Протягом 6 місяців Наталя почувала себе пригніченою, особливо через різку критику з боку власної матері, яка наполягала на тому, що прийомні діти ніколи не зможуть по-справжньому викликати материнські почуття. Коли Наталя вже хотіла здатися, свекруха переконала її дати дівчинці ще один шанс. Вже через місяць Ксенія стала називати Наталю “мамою”, щодня з нетерпінням чекала на повернення Сергія з роботи, а також поступово розкривала свої музичні таланти. Але одного разу мати Наталії, все ще не схвалюючи рішення молодої сім’ї, залишила Ксенію у парку, заявивши вдома, що дівчинка втекла.

 

Сім’я відчайдушно шукала її, доки не знайшла її у парку зі сльозами на очах. Дізнавшись правду, Наталя та Сергій вирішили припинити спілкування з тещею. Через багато років сім’я дійсно процвітала: Ксенія помирилася зі своєю бабусею по материнській лінії і поділилася з нею своїми планами на заміжжя. Оскільки Сергій та Наталя очікували, що незабаром стануть бабусею та дідусем, вони кілька днів поспіль розмірковували про радість, яку принесла у їхнє життя Ксенія. Вони були від щирого серця вдячні дочці за те щастя і любов, які вона їм подарувала.

Advertisements