Цілий рік ми з чоловіком економили і відкладали гроші на таку необхідну відпустку. Однак, коли настав час бронювати готель, мій чоловік повідомив, що ми не можемо поїхати.

Цілий рік ми з чоловіком економили і відкладали гроші на таку необхідну відпустку. Постійна робота, домашні обов’язки та догляд за дитиною вимотали нас до краю. Я йшла на особисті жертви, відмовляючись від косметичних процедур та нового одягу, щоб ми могли дозволити собі цю відпустку.

Поки мої колеги по роботі хизувалися своїми останніми покупками, я зосередилася на нашій меті: омолоджуючій поїздці до Туреччини. Однак, коли настав час бронювати готель , мій чоловік повідомив, що ми не можемо поїхати. Він пояснив, що його сестрі потрібна фінансова допомога для купівлі побутової техніки, оскільки вона витратила свої заощадження на “необхідні” сезонні обновки.

Advertisements

 

Я не знала, що наш відпускний фонд був перенаправлений на підтримку його сім’ї, і це рішення було ухвалено без моєї участі. Спустошена зрадою та втратою відпустки нашої мрії, я віддалилася від чоловіка, шукаючи втіхи у своїй власній родині. На тлі цих потрясінь свекруха звинуватила мене в тому, що я не підтримую чоловіка, що ще більше посилило моє розчарування. Однак після деякого часу розлуки мій чоловік пішов на компроміс, і врешті-решт ми помирилися, здолавши цю несподівану перешкоду в нашому шлюбі.

Advertisements