Через гостру необхідність я вирушила до Італії на заробітки, залишивши чоловіка та сина на батьківщині, проте повернувшись, я виявила чоловіка в обіймах іншої жінки.

Сім років тому я зіткнулася з одним із найважчих рішень у своєму житті. Через фінансові труднощі мені довелося виїхати до Італії на заробітки, залишивши свого чоловіка Олексія та маленького сина на батьківщині. Я регулярно надсилала їм гроші, думаючи, що вони йдуть на будівництво нашого майбутнього будинку та забезпечення майбутнього нашої родини. “Я обіцяю, ми збудуємо наш будинок. Кожна відправлена тобою копійка буде витрачена на наше майбутнє,” – казав мені Олексій по телефону.

 

Advertisements

Кожен дзвінок і кожне повідомлення від них були для мене як промінчик світла у важкій повсякденності. Я працювала, мріючи про день, коли знову повернуся до своєї сім’ї. Але коли я нарешті повернулася, то виявила не те, що очікувала. Замість нового будинку я побачила стару квартиру, в якій мій чоловік Олексій жив з якоюсь жінкою. “Олексій! Що це означає?” – мій голос тремтів від жаху та зради. Олексій здригнувся і відступив. “Це не те, що ти думаєш, я можу пояснити…” ”

 

Пояснити? Сім років я працювала, думаючи, що допомагаю нашій родині. А ти… ти зрадив мене!” – Кричала я, відчуваючи, як сльози наповнюють очі. Виявилося, що гроші, які я надсилала, йшли не на будівництво будинку, а на підтримку розкішного життя Олексія та його нової коханої. Моє серце розбилося вщент.

 

Я втратила віру в людину, яку колись любила найбільше на світі. З того дня я розпочала нове життя. Я взяла сина і переїхала до іншого міста, де ми змогли почати все з чистого аркуша. Цей досвід навчив мене цінувати себе і ніколи не відкладати мрії заради когось, хто не цінує твоїх жертв.

Advertisements