Слава був приголомшений дивною поведінкою тітки своєї дружини. Та почала шантажувати його однією фотографією, тому Слава вирішив піти на крайні заходи.

Слава та Віка стикалися з численними труднощами, з нетерпінням чекаючи, коли буде готова їхня нова квартира. Віка, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, і Слава спочатку були в захваті, коли їм повідомили, що їхня квартира готова до заселення. Вони планували зробити необхідний ремонт до появи свого сина. Однак, зайшовши усередину, вони виявили у квартирі суттєві дефекти, що затягнуло процес ремонту. Не маючи інших варіантів , вони тимчасово переїхали до тітки Віки, Тамари Миколаївни, яка радо запропонувала їм притулок. Тамара, незаміжня та приваблива жінка,

 

Advertisements

часто привертала увагу чоловіків. Вона дуже відрізнялася від Віки, яка була простою домогосподаркою і дуже любила готувати. Живучи з Тамарою, Слава став помічати зміни у її поведінці, і все частіше потрапляв у компрометуючі ситуації. Тамара почала загравати зі Славою, від чого йому незабаром стало не по собі. Він почував себе в пастці, не в силах поділитися своїми переживаннями з Вікою, яка й так страждала від ускладнень вагітності. Якось увечері Тамара вже відверто спробувала спокусити Славу , але він відкинув її залицяння, висловивши відсутність інтересу та крайній дискомфорт. Тамара на цьому не зупинилася. Вибравши потрібний момент, вона зробила компрометуючу фотографію зі Славою, пригрозивши показати її Віці.

Слава, відчуваючи тиск та прикрість, прискорив ремонт квартири. Він вирішив здивувати Віку, завершивши підготовку квартири раніше, ніж планувалося. Зрештою, вони переїхали до своєї нової квартири, але одна проблема все-таки залишалася. Слава мав розкрити дії Тамари та існування компрометуючої фотографії. Рішення було знайдено. Після вечірки з нагоди новосілля Слава запевнив Віку у своїй вірності та любові до неї, незважаючи на неприємну ситуацію, в якій вони виявилися через маніпулятивну поведінку Тамари. Віка анітрохи не здивувалася: вона давно вже знала про дивну поведінку своєї тітки.

 

Микола попередив сім’ю свого друга, що його дні майже скінчились, і попросив іноді перевіряти його. Але по дорозі назад йому зустрілося щеня, яке вдихнуло в нього нове життя.
Віра Їхала В Маршрутці – А Навпаки Стояв Дорослий Чоловік І Дивився На Неї. У Якийсь Момент Той Підійшов І Торкнув Дівчину За Руку: ” Віра? ”

Advertisements