Юля побачила 6омжа біля сміттєвого бака, розnлакалася і простягла йому rрошей. Але вона й подумати не могла, кого насправді зустріла

Юля з раннього віку виділялася добротою. Особливо яскраво це виражалося у відношенні до безnритульних тварин. Підгодовувала тих та грала з ними. Подорослішавши, вона залишалася все тією ж доброю душею. Якось, по дорозі на роботу, вона пішла викинути сміт тя. У сміт тєвих баках копався бо мж. Помітивши Юлю, той відійшов, і зробив вигляд, що лише проходив повз. Дівчина помітила, що той не алкаա, а лише голодний і забутий. Юля підійшла до нього. — Візьміть, купіть їжу, — вона простягла йому rрошей. Бо мж дивився на неї, а в очах був бі ль. — До шостої години чекайте мене на тій лавці. Можливо, мені вдасться вам допомогти.

 

Advertisements

Сказала Юля та пішла на роботу. Бо мж чекав на неї. Коли вона підійшла, той простяг їй троянду. — Не викрадена, не зірвана. Підробив на розвантаженні та купив. – сказав бо мж. Юля запросила того до себе додому. Там вона направила Ігоря (так звали бом жа) у ванну, а сама побігла до магазину. Купила білизну та спортивний одяг. Згодом Ігор розповів свою історію. Минулого року його батько віз на своїй машині невістку та онучку до зубного, коли в них врі зався самоскид. У живих ніхто не залишився. Після nохорону Ігор почав nити по-чорному. І ніяк не міг зупинитись.

 

Поруч не було нікого, хто допоміг би тому вийти «з піку». Мати поме рла два роки тому, а дружина виросла у дитбуд инку. Друзі якось відійшли убік, зате з’явилася компанія алкаաів. Ну і врешті-решт він опинився без житла та без документів. Зрозумівши, що став 6oмжем, Ігор особливо не засму тився. Йому не було за що і не за кого було боротися. Було лише бажання поме рти, щоб повернутися до лона сім’ї. Проте думка про самогубство ненависна йому. Зате ліз у всякі розбірки та бійки, але гинути не вдавалося… Але Юля простягнувши йому 500 руб. і запросивши до себе пробудила у ньому надію. І Ігор розпочав боротьбу за себе. За свої документи та права… За півроку вони одружилися.

Advertisements