Я з нетерпінням чекала на весілля сина, щоб вибудувати хороші стосунки з невісткою і прийняти її як дочку. Але щось у моєму плані пішло не так.

Я з нетерпінням чекала на весілля свого сина, сподіваючись знайти дочку в особі майбутньої невістки, якої в мене ніколи не було. Коли я сама жила зі свекрухою, я вчасно подбала про те, щоб у нас з чоловіком була своя квартира, щоб уникнути цих проблем. Життя після переїзду значно покращало: у нас з’явився син, і ми забезпечували його всім найкращим.

 

Advertisements

Однак усе змінилося, коли три роки тому мій чоловік пішов з життя. Після його смерті я очікувала, що в наступні роки мені буде забезпечено дружнє спілкування, особливо коли мій син одружиться. На жаль, наші з невісткою стосунки виявилися натягнутими з першого дня – та й згодом не покращали. На відміну від моїх поважних, але відсторонених стосунків зі свекрухою, моя невістка була відверто ворожа.

 

Спроби налагодити з нею контакт не мали успіху, внаслідок чого вона заборонила мені бачитися з онуками і навіть обмежила моє спілкування з сином. Відсутність сім’ї в моєму будинку завдає біль . Я прагну чути сміх онуків і бути частиною їхнього життя. Нещодавно невістка навіть відмовилася від дорогого золотого ланцюжка, який я їй подарувала. Зараз я планую закласти його до ломбарду. Я перебуваю в ізоляції, запитуючи себе: що ж пішло не так?

Advertisements