Син заявив, що його дружина 3 роки пропрацювала закордоном, і тепер вони зможуть куnити собі квартиру. Я одразу зрозуміла, що тут щось не так.

Коли Максим сказав, що хоче одружитися, ми з чоловіком з нетерпінням чекали на зустріч з його майбутньою дружиною. Однак, коли Настя приїхала, освоїлася, і в результаті переїхала до нас, вона не стала допомагати по дому, воліючи працювати допізна і проводити вихідні з батьками. Вона виїхала на заробітки за кордон і була відсутня три роки.

Протягом цього часу я мало спілкувалася з нею і була майже байдужа до її місцезнаходження. Але я помітила, як сильно її відсутність вплинула на мого сина. І ось одного разу він влетів у будинок у захваті від того, що Настя повертається! Я згадала, як усе було раніше, коли я була домогосподаркою, могла дбати про сина, готуючи, прибираючи та роблячи всі домашні справи. Але якщо Настя щось чіпала вдома, мені доводилося все переробляти наново!

Advertisements

 

Коли Настя повернулася, син сказав мені, що вони нарешті можуть дозволити собі купити квартиру в новобудові. Я була скептично налаштована і запитала, як вона заробила ці гроші. Син відмахнувся від моїх побоювань, але інтуїція нагадувала мені, що щось не так. Незважаючи на мої сумніви, вони пішли на покупку. Я досі не можу повірити, що Настя змогла заробити достатньо грошей на квартиру лише за три роки. Щось тут не сходиться. Досі не можу знайти собі місця. Не можу втриматися, щоб не поцікавитися, якою роботою вона займалася.

Advertisements