Свекруха Ольги розлютилася, коли та дала своїй 12-річній дочці 5 тисяч. Літня жінка ніяк не могла зрозуміти, чому вчить мама свою дитину.

Рішення Ольги дати своїй 12-річній дочці 5 тисяч у рахунок погашення боргу викликало бурхливі розбіжності зі свекрухою. Справа в тому, що дівчинка старанно відкладала гроші, зароблені вигулюванням сусідського собаки та збиранням макулатури, на покупку ноутбука. Ольга захоплювалася дисциплінованістю доньки у накопиченні коштів на значну покупку, розглядаючи це як цінний урок управління первісним капіталом. Конфлікт виник, коли свекруха Ольги стала свідком того, як вона повертала дочці взяті в борг гроші.

 

Advertisements

Свекруха у люті стверджувала, що у дітей не повинно бути власних грошей і будь-які гроші, які їм дають, повинні контролюватись батьками на предмети першої необхідності, такі як одяг чи їжа. Але Ольга, однак, вірила в те, що потрібно надавати своїй дочці фінансову самостійність якомога раніше, стверджуючи,

 

що їй необхідно навчитися керувати своїми власними фінансами. Ця різниця у поглядах призвела до суттєвої суперечки між Ольгою та її свекрухою, кожна з яких твердо дотримувалася своїх переконань щодо фінансової незалежності дітей. Як би там не було, Ольга не стала потурати свекрусі, чудово розуміючи, що вона має дбати про майбутнє своєї дитини, а не підтримувати традиції та підходи минулого.

Advertisements