Вийшовши з квартири, Люда побачила глибоко ваrітну дівчину. Дівчина повідомила, що Андрій, її – Людмилін Андрій, збирався одружитися з нею

Люда збиралася до чоловіка до ліkарні. Цілий тиждень ліkарі боролися за його життя після важкої ава рії, в яку він потрапив. Цілий тиждень вона гнала погані думки і відчайдушно молилася за нього. Зараз Андрій пішов на поправку і готувати йому передачку було у задоволення. Вийшовши з квартири, Люда побачила глибоко ваrітну дівчину. Та стояла навпроти їхніх дверей і було видно, що давно. Бесіда засмутила Люду безмірно. Дівчина повідомила, що Андрій, її – Людмилін Андрій, збирався одружитися з нею, на цій дурі, яка прийняла Люду за матір Андрія. Чи спеціально так сказала, щоб зачепити її? Втім, ні! Дівка і справді була якась блажена. Попросила Люду взяти її із собою до ліkарні.

 

Advertisements

Сіла поряд в автобусі і давай сповідатися, що приїхала з села і працює на заводі, що любить Андрія більше за життя. Що Люда не повинна заважати їхньому щастю, адже їх окрім дітей нічого не тримає разом. – Сонце моє, тобі звідки це знати? – обурилася Люда. – Мені Андрій сказав. Він збирається піти від вас до мене, просто не хотів засмучувати вас до дня народження, а потім… Зрозумійте, мені додому повертатися не можна. Мати мене вб’є. У палату чоловіка Люда зайшла одна, велівши Насті, так представилася дівчина, посидіти поки що в коридорі. Андрій спав. У палаті він був один. Люда почала діставати продукти з пакета і помітила, що чоловік прокинувся і дивиться на неї ніжно.

 

– Гад, – не стрималася Люда. Усю кров мені випив, ще й усміхаєшся? – Так, добре тобі, Люсь. Ну вибач, надалі буду дуже обережний. Прорвемося! – Ти тепер з Настею своєю прориватимешся. Мене вже це не стосується. – З якою Настею? – здивувався Андрій. Довелося проводити очну ставку. – Ви знущаєтеся? – обурилася Настя, – Мій Андрій молодий та гарний! Від цих слів Люду такий сміх узяв, що вона буквально впала на сусіднє ліжко. Це потім уже Люда з Настею шукали її молодого та гарного і не знайшли, звісно. Може, він і не Андрій зовсім, хто знає. Але Люда Настю не покинула. Допомогла їй із малюком. А тепер, коли пацану вже три роки, мама Люда шукає для Насті хлопця, що буде вартий, такого, як її Андрій.

Advertisements