Богдана працювала медсестрою і вже була одружена, коли до них у лікарню перевели нового лікаря. Так і почалася їх історія гарного кохання

Богдана працювала медсестрою в обласній лікарні. Вони із чоловіком вже шість років разом. Виховують сина. Жінка зрозуміла, що їхнє кохання вже давно минуло, а можливо, що його й не було. Чоловік став для неї чужим, співживають вони лише заради дитини. Хоч і не сва ряться, але й не знаходять спільних тем для розмови. Перекинуться кількома словами – і все. Богдана якраз заступила на свою зміну, коли по всій лікарні пройшла чутка про нового лікаря. Молоді медсестри казали, що він красень. Одне засмучувало їх – здається, чоловік був одружений. У коридорі Богдана зустріла чоловіка у білому халаті. Справді красивий. Вони обмінялися поглядами. Богдана навіть почервоніла. Що то вона? З того часу у жінки зник спокій.

 

Advertisements

Усі її думки були про Юрія Миколайовича. І сама була цьому не рада, але нічого не вдієш. Богдана відчувала, що й він до неї небайдужий. Але ж у них родини. Того дня вона збиралася додому. Несподівано до неї підійшов Юрій Миколайович, попросив залишитись для розмови. Потім вони довго гуляли містом. У Богдани склалося враження, що вони знайомі вже давно. Розмова з ним була легкою і невимушеною. З того часу вони почали зустрічатися. Богдана не замислювалася – до чого можуть привести їхні зустрічі. Вона добре розуміла, що любить його до безумства, та й сам Юрій відповідав їй взаємністю. Колеги косилися на пару і перешіптувалися за їхніми спинами. Але це не зупиняло закоханих.

 

Богдана зрозуміла, що дружина Юрія все знає, коли вона прийшла до лікарні і попрямувала до Богдани. Скандала не вийшло, з’явився Юрій та відвів дружину убік. Того ж дня ввечері він зателефонував до Богдана, сказав, що пішов із родини. Богдана недовго думала, зібрала речі, забрала дитину та пішла від чоловіка. Їм довелося пережити чимало косих поглядів та об раз. Але попри все вони разом. Богдана відчувала підтримку Юрія. Вони розлу чилися зі своїми колишніми, а згодом одружилися один з одним. Плітки стихли, а Богдана з Юрієм залишилися щасливими. У них народилася дочка. Тільки вийшовши заміж вдруге, жінка зрозуміла, що таке справжня сім’я та кохання. Тепер Богдана не звертає уваги на закиди у свій бік. Адже у неї улюблений чоловік, який стане за неї горою в будь-якій ситуації.

Advertisements