Після промови нареченого я просто встала і пішла зі свого весілля.

-Ну все, домігся я свого! Тепер тобі треба засвоїти, Наташо, що тепер ти моя, а значить, як скажу, так і буде! Наташа здивовано подивилася на нареченого. Такого він не дозволяв собі до цього. Всі гості обернулися до Миколи. А той надихнувся, підвівся і почав голосно говорити:

-Я дуже радий, що Коля покинув Наташу, і вона дісталася мені. Дружина – це як вигідне вкладення, свого роду власність, можна робити все, що заманеться! Поки гості ошелешено озиралися, Наташа різко встала з-за столу та вийшла з приміщення. -Ти куди? – кинулась за нею мати . – Він же п’яний, тож базікає всяке! Не можна так просто взяти і піти зі свого весілля! -Чому? Це все знак!

Advertisements

Я так і знала, що виходити за зненавидженого nогана ідея! Жодна помста цього не варта! -Куди ти?! Не можна приймати рішення з жару! -Мамо, я йду забрати свої речі. Повертайся і скажи, що я погано почуваюся. Мати безпорадно дивилася на дочку. Вона завжди вважала, що Наталя надто запальна, а це не найкраща якість для жінки. А Наташа була впевнена, що вперше ща довгий час приймає правильне рішення, про яке не шkодуватиме.

Advertisements