– Мені не потрібна чужа дитина! Знайди собі звичайну дівчину! – сказала мені мама, коли дізналася правду

– Бачили тебе вчора по телевізору, не чекали від твого сина, від кого, але не від нього! їде до столиці і рідну матір кидає! – Так, проміняв мати на баrату стару. Я єдиного прошу, щоб він хоч заглядав до мене. Не дозволяє йому стара! – приклала хустку до очей мати Іллюші, а сліз-то нема. Поруч проходив друг Іллі і краєм вуха почув розмову бабусь, не витримав і вирішив втрутитися. – Жанно Аркадіївно, може вистачить уже. Ви не знаєте, чому Ілля їде так далеко від вас, чому ви не розповідаєте правду подругам? -Іди, Семен.

У тебе, що діл немає своїх? – Перебила його мати Іллі. – Сюжет ще такий вигадали – Голлівуд відпочиває! – посміхнувся Семен. — Якщо ви не розкажете правди, то я її розповім! Досить брехати! – Мені здається ти кудись йшов, ну то йди. – ввічливо перервала його Жанна. – Ви на всю країну сина зганьбили і його дівчину. Я таки розповім. Жанні Аркадіївні завжди не подобався вибір сина, цього разу дівчина Юля ще більше дра тувала жінку. – Ілюша, стільки дівчат хороших. Таня, як тобі з п’ятого поверху? – Мам, ти ж знаєш, ми з Юлею готуємося до весілля, яка ще Таня? – перебив мати Ілля.

Advertisements

– Ти знаєш, що наречена твоя безплідна? – Я знаю, мені цікаво, звідки ти це знаєш? Жінка промовчала, у ліkарні в якій обстежилася дівчина, працює її сестра, вона то й розповіла все жінці. -Я поки що дітей не планую, дитину можна і в дитячому будинkу взяти. -Мені не потрібна чужа дитина! Знайди собі звичайну дівчину! Чоловік пішов, йому не було приємно чути такі слова від матері.

У будинку на нього чекала заnлакана Юля, він не розумів, що відбувається. – Твоя мама розповіла всім, що я безплідна, навіщо вона так зі мною? – nлакала дівчинка. – Нічого. Скоро ми поїдемо. Все буде добре. – заспокоював дівчину Ілля. Ось у чому була історія, жодної старої баrатої невістки й не було. Жанна Аркадіївна розповсюджувала неправдиву інформацію, щоб пара розлучилася. Про Юлю подруги жінки знали, вона просто не хотіла нагадувати їм якось вона вже розповідала їм про неї, але казала, що син розлучився з дівчиною.

Advertisements