Свекруха довго переконувала мого чоловіка оформити нашу квартиру на її ім’я, щоб уникнути проблем у разі розлучення зі мною.

Моя свекруха наполягла на тому, щоб мій чоловік переписав на неї нашу квартиру, заявивши, що я не заслуговую на увагу, оскільки перебуваю в декретній відпустці і не роблю жодного фінансового внеску. Її грубе заперечення моєї цінності відбулося прямо в мене на очах, і з того моменту між нами встановилися напружені стосунки. Я твердо сказала чоловікові, що якщо він виконає вимогу матері, то наш шлюб розпадеться.

Незважаючи на менший фінансовий внесок у наш будинок, який я робила через те, що займалася домашніми справами, я була непохитною і не хотіла, щоб мене відсували на другий план. Незважаючи на кілька спроб свекрухи переконати його, чоловік зрештою став на мій бік – до її явного невдоволення. Вона була переконана, що я вийшла заміж за її сина тільки заради фінансової вигоди, очікуючи, що після виплати іпотеки я зможу претендувати на половину нашого майна.

Advertisements

На весіллі мого дівера ситуація склалася інакше. Під впливом свекрухи дружина діверя опинилася у схожій ситуації: незабаром нерухомість була зареєстрована на ім’я свекрухи, що давало їй невиправданий контроль та доступ до їхнього будинку. Ця повчальна історія показала моєму чоловікові від чого ми ухилилися. Дружина мого дівера довго терпіла, поки зрештою не була вигнана з власного будинку, а нерухомість перейшла під контроль моєї свекрухи і здавалася в оренду в її інтересах. Цей сценарій був суворим попередженням про те, що могло б статися з нами, якби я твердо не встояла на ногах.

Advertisements