Коли я одружився з Наталкою, то прийняв усі її умови і навіть сина від першого шлюбу. Але після одного її вчинку я так і не зміг пробачити її.

Я став зустрічатися з Наталкою, хоча чудово знав, що вона вже була одружена і в неї є дитина від першого шлюбу. Але я дуже люблю дітей, тому не бачив проблеми в тому, що жінка, яку я люблю, вже має дитину. Тим більше я близько потоваришував із хлопчиком, він став сприймати мене як рідного, а це було важливо для Наташі та для мене. Я розумів, що в майбутньому у нас можуть бути спільні діти, але її першого сина я повинен любити сповна. У Наташі після весілля була одна умова. Ми мали жити разом з її мамою у них у величезному будинку. Тому що синові так було зручніше, він звик. До того ж, за мамою треба наглядати. Я погодився. Мою квартиру почали здавати в оренду, зайві гроші ніколи не завадять. І все було у родині спокійно.

Я зміг порозумітися з мамою Наташі, допомагав їй по будинку. А вона не лізла в наші стосунки. Тільки недавно до нас прийшов несподіваний гість. Я повертався з роботи, і бачу, що син грає у дворі. – Ти чого додому не заходиш? Пішли вечеряти разом. – А я вже поїв із татом… Я зайшов у будинок і там справді сидів колишній чоловік Наташі і уплітав за обидві щоки суп. Щаслива теща сиділа поряд і посміхалася. Я не зрозумів, що відбувається, пішов у кімнату. Потім Наталка пояснила, що він прийшов побачитися із сином. Але міг би вибрати інше місце, а не наш дім. Якось я помітив, що у мене в гаражі інструменти розкладені неправильно. Я подумав, що син із ними грав.

Advertisements

Став йому пояснювати, що без мене ці інструменти можуть бути небезпечними, він може поранитися. Але син відповів, що він нічого не брав. Він сказав, що приходив його тато і лагодив полицю для бабусі. Я був злий, адже теща завжди може попросити допомоги у мене, навіщо така честь колишньому чоловікові? Останньою краплею мого терпіння стало те, що колишній зять залишився у нас ночувати. Чи бачите він пізно прийшов до сина, одразу після роботи, тому теща постелили йому на дивані. А вранці Наталка приготувала йому сніданок. Я зібрав свої речі та поїхав до своєї квартири. Поставив Наталці умову-якщо вона справді дорожить нашими відносинами, то нехай переїжджає до мене. А теща нехай і далі запрошує до себе колишнього зятя, коли їй так подобається.

Advertisements