Коли всі навколо говорили Аллі, що їй не світить щасливого життя з ботаном Толіком, вона нікого не послухала, і ось що з цього вийшло.

Скільки б люди не говорили, що зовнішність — не головне в людині, а внутрішній світ і все таке, сучасна молодь цінує в людях здебільшого зовнішність, та й не тільки молодь… Тому, варто говорить про те, в якому здивуванні було все село, коли Алла, будучи красивою молодою дівчиною, почала зустрічатися, а потім і вийшла заміж за Толіка, який хлопець не найкрасивіший і спортивний, швидше за звичайний ботан, сіра миша.

Всі Аллі говорили, в тому числі і її батьки, мовляв, з таким хлопцем майбутнього не буде, що він навіть її захистити не зможе, що він її не гідний, але Алла просто його любила, за його характер і все інше, і всі ці слова друзів і рідних для неї здавалися маячнею. Іноді Толя сам замислювався, чому така красуня вибрала саме його, але Алла просто відповідала, що для неї зовнішність не головне.

Advertisements

Пройшло багато років з того моменту. Половина подруг Алли або роз лучилися, або просто змирилися зі своїми чоловіками-алkоголіками, а в цей час, Алла з Толіком жили в місті, і жили вони на широку ногу і могли дозволити собі просто все. А все завдяки тому, що багато років тому Алла поkохала по-справжньому.

Advertisements