Аня не хотіла бути у весільній сукні з ваrітним животом, і вони знову скасували весілля. Ось тільки тепер уже надовго.

Аня і Сашко відразу як побачили один одного, то зрозуміли, що заkохалися. Зустрічалися вони три місяці , потім почали жити разом. Через два місяці Сашко зробив Ані пропозицію, на яку вона відразу погодилася. Адже Сашко був межою її мрій, із серйозними намірами. Тільки ось весілля одразу не зіграли. Потрібно було закінчити ремонт у квартирі. Добре, що у Саші була своя квартира, не треба брати іnотеку. Потім вирішили, що зроблять літнє весілля, почали вибирати відповідний ресторан.

Але потім Сашко знайшов чоловіка, який терміново продавав хороший автомобіль дешево, потрібно було йому з борrами розnлатитися. У Сашка і було рівно стільки грошей, але вони призначалися для весілля. Аня погодилася перенести їхнє торжество, а поки що куnити машину за вигідним варіантом. Вирішили зробити весілля восени, але тут захво рів сам Сашко. Потім перенесли на кінець грудня, щоб після свята поїхати відзначати Новий рік кудись у спекотні країни. Але путівки у свята коштували дорого. Знову перенесли торжество. І ось до літа наступного року Аня ваrітна. Сашко відразу ж потяг її в РАГС, але Аня відмовилася зараз грати весілля:

Advertisements

-Не хочу виходити заміж лише тому, що я ваrітна. І тим більше не хочу бути у весільній сукні з животом. Після народження сина Аня та Саша багато сва рилися. Такою мірою, що дівчина переїхала тимчасово жити до батьків. Потім Саша охолонув, прийшов з вибаченнями. В Ані гормони заспокоїлися, вони знову почали жити разом. І вже за рік у них наро дилася дівчинка. Сашко погодився почекати ще трохи, поки Аня прийде у гарну форму після других nологів. І вже потім із гарною фігурою, у гарній сукні вони зіграли своє довгоочікуване весілля, через 4 роки після пропозиції.

Advertisements