Тома змусила Макса піти від дружини та кинути дитину. Він так і зробив, а за кілька років у квартиру до Томи заявилася якась дівчина.

Тома реве білугою — від неї, молодої матусі, пішов чоловік. Його забрала інша. Може хтось і поспівчує бідній, нещасній жінці, але тільки не той, хто знає історію їхнього «кохання»… Офіс фірми, де працювала Тома, розташовувався у біз нес-центрі. Там розташовувалися офіси й інших фірм. Обідала у кафе на їхньому поверсі. Там і три з половиною роки тому познайомилася з Максом, співробітником сусіднього офісу. Спільні обіди плавно перетекли у спільні вечері, а спільні вечері перейшли у спільну постіль.

Через три місяці з початку їхніх стосунків, Тома зауважила, що Макс ніколи не залишається в її квартирі на ніч, вихідні з нею не проводить, посилаючись на необхідність доnомогти батькам, та й прохання не дзвонити йому, а чекати на його дзвінок як би натякало на те, що Макс приховує свої відносини з Томою. Дівчина «притиснула його до стінки» і хлопець був змушений визнати, що у нього є дружина та маленька дитина. І присягнув, що як тільки дружина вийде з деkрету, тоді він роз лучиться з нею і одружиться з Томою.

Advertisements

Через три місяці Макс подав на роз лучення, а Тома була на сьомому небі від щастя. Минуло два роки. Тома наро дила і, за її словами, у них мир та любов. І тут Макс їде у відрядження, а в квартиру до Томи заявляється якась дівчина заявила, що у неї від Макса буде дитина, що вони з Максом люблять один одного, і Тома повинна його відпустити. Сам Макс, за словами дівчини, не може піти і покинути дитину. Благородство не дозволяє. Макс, повернувшись із відрядження, визнав існування kоханки та подав на роз лучення. На прощання пообіцяв справно nлатити алі менти… Макс вчинив із Томою так само, як три роки тому з першою дружиною. Напевно, і з новою своєю дружиною колись вчинить так само. Тома реве від образи. А про те, що колись так само образила kолишню Макса, замислюватися не хоче.

Advertisements