Незнайомець сказав Тєтяні, щоб вона якнайшвидше зібрала речі і поїхала з ним. На запитання куди той не відповів. Виїхали вони з дітьми за місто, а згодом доїхали до великого будинку.

У житті Тані настали відчайдушні часи, а все через її розлучення з чоловіком. Безробітна дівчина залишилася одна з трьома дітьми, без рідних та без будь-якої доnомоги. Її чоловік просто втомився від неї та пішов до іншої жінки. Тані він сказав, що якщо та вимагатиме від нього алі менти, залишиться і без дому, а так на місяць він відправляє Тані гроші… недостатньо, щоб забезпечити всю сім’ю, але хоч щось. Живе Таня з дітьми бід но, постійно економить, а про своє особисте життя вона вже й забула, живе заради дітей та й годі.

Іноді Тані доводиться у прямому розумінні слова голодувати, аби дітям було що їсти. І ось одного дня все нелегке життя Тєтяні змінилося в одну хвилину. Був звичайний день, чоловік дав гроші 3 тижні тому, отже грошей зовсім не було, а сам чоловік у соц. мережі показував фотографії з відпочинку зі своєю новою дружиною. Раптом у двері хтось постукав. Таня на гостей не чекала. Вона відчинила двері, а біля порога стояв незнайомий чоловік, із солідним виглядом. Таня впустила його, а той поспіхом сказав, щоб Таня якнайшвидше зібрала речі і поїхала з ним.

Advertisements

На запитання куди той не відповів. Виїхали вони з дітьми за місто, а згодом доїхали до великого будинку. Біля порога будинку стояла і чекала на Таню, ніхто інша, як її kолишня свекруха, яка у онуках душі не чула, та й Таню вона приймала, як рідну дочку, ось і вирішила, що вони мають переїхати до неї. Той чоловік виявився зведеним братом kолишнього чоловіка Тєтяні, і разом із свекрухою вони доnомагали Тані піклуватися про дітей. Сама Таня влаштувалася працювати касиркою, і всі її відчайдушні думки в одну мить випарувалися, все через kохання та турботи свекрухи.

Advertisements