Катя була з простої сім’ї, а Марк – навпаки. А коли настав час знайомити батьків, у дівчини було погане передчуття

Катя наp одилася в самій простій родині. Мама працювала продавщицею в магазині, тато на заводі. Ввечері вони любили поїсти щільно, обов’язково смажена картопля, тато приносив смердючу рибу і побільше цибулі. Катя була зовсім не схожа на них, вона любила читати класичні книжки, слухати композиції Бетховена, любила високе мистецтво. Сама вчилася в школі на відмінно, хоча мама була трієчницею, а тато ледь як школу закінчив. Катя хотіла отримати вищу освіту.

Батько щиро не розумів, навіщо їй це: -Дочка, приходь до нас на завод, і для тебе робота знайдеться. -Ні, тату, я поступати в університет хочу. -Ну тоді тільки на бюджет, грошей на навчання у нас немає. А Катя і вступила на бюджет, закінчила з червоним дипломом. Коли дівчина пішла на практику в хорошу компанію, то там зустріла Марка. Він був саме таким, яких описують в любовних романах 18 століття. Марк повністю поділяв всі мрії та цілі Каті, вони добре підходили один одному.

Advertisements

Коли Катя прийшла в гості до Марка, щоб познайомитися з його батьками, то і мама, і батько добре прийняли дівчину. Вони розмовляли про музику, про письменників та композиторів. Всім було цікаво, а головне, Катя звернула увагу на деталі — мати вишукана і елегантна, батько інтелігент. Прийшла черга знайомитися з Катіними батьками, Марк прийшов разом зі своїми. Катя все переживала, що вони взагалі один одного не зрозуміють, адже її батьки не того культурного рівня. Але дівчина даремно переживала. Мами говорили про кухню.

Мати Марка не могла навчитися добре готувати пироги, вона взагалі з пічкою не ладила. А мама Каті стала їй пояснювати, та навіть рецепти записала. А батьки говорили про рибу. Батько Каті обожнював риболовлю, а батько Марка розбирався в морській фауні. Так вони навіть разом на рибалку домовилися з’їздити. Знайомство пройшло вдало.

Advertisements