Чоловік сказав, що йде в санаторій поправити здо ров’я. А після чергової розмови він забув вимкнути телефон. Те, що я почула.

Одного разу мій чоловік вирішив з’їздити в санаторій, щоб трохи поправити здо ров’я. Всі шло добре, ми розмовляли кожен вечір. Як-то раз ми поговорили трохи по телефону, а потім він сказал, що йому пора вже спати, тому ми попрощалися. Але чоловік забув вимкнути телефон, тому я почула все, що там відбувалося… Всю ніч я сиділа і згадувала нашє життя. Познайомилися ми на святі спільних друзів. Від носини, можна сказати, у нас зав’язалися моментально. Антон був неймовірно романтичним: дарував подарунки, завалював квітами, навіть вірші для мене складав. Через рік після початку від носин ми одружилися.

Спочатку у чоловіка були nроблеми з постійною роботою: він заробляв мало, перебивався з підробітками. А у мене була власна фірма. Тому я запропонувала чоловікові залишити свою гордість осторонь і почати працювати на мене. Він погодився, ще через якийсь час я подарувала йому машину. Одного разу я дізналася, що ми чекаємо дитину. По поведінці Антона мені стало зрозуміло, що він не дуже зрадів цій новині. Більше того: в ті миті, коли я найбільше потребувала допомоги та підтримки – він поїхав ночувати до батьків. В один з таких складних вечорів я копалася в соціальній сторінці Антона – і знайшла там дуже багато фотографій з його kолишньою дружиною. Так я здогадалася про те, що їх зв’язок не перервався після роз лучення. Коли я наро дила, наші від носини налагодилися і ми стали жити як раніше.

Advertisements

Ми усвідомлювали, що нам потрібно відпочити після важкого періоду, тому ми купили квитки в санаторій. Але в самий останній момент у мене на фірмі з’явилися невідкладні справи – і мені довелося відмовитися від поїздки. Антон поїхав один. І ось після чергової розмови він забув вимкнути телефон. Здалеку я почула незнайомий жіночий голос, який кликав Антона до себе. Це була коханка – однозначно. Я не спала всю ніч, а вранці, коли знову набрала йому і розповіла про те, що чула, він став придумувати якісь безглузді відмовки. Дослухавши до кінця, я впевнено сказала йому, що не вірю жодному його слову, і що сьогодні ж подаю на роз лучення. Здавалося, йому абсолютно все одно. Ніби на зло, він nродовжував викладати фотки зі своєю коханкою, а я лише думала про те, як син буде рости без батька, і як зробити так, щоб Антон не відсудив у мене половину майна. Як тільки у чоловіка закінчилися гроші, він повернувся з відпочинку і почав клястися про те, що любить тільки мене і сина, і попросив впустити його назад. І я впустила. Просто я дуже люблю його, і іноді можу побути сліпий.

Advertisements