Одного разу дружина прибігла додому в сльо зах, мовляв, одна її подруга назвала її старою дівою з-за її старомодного стилю. Через роки ми з дружиною помстилися її подрузі.

Коли у нас з Оленою наро дилася дитина, наше фі нансове становище різко погіршилося. Олена пішла в деkретну відпустку, вся фі нансова частина полягла на мене. Саме тоді в нашій компанії відбулися деякі зміни, через які я став отримувати в два рази менше. Ми абияк знаходили гроші на їжу і комуналки, тоді я зрозумів, що справи так не підуть, і вирішив знайти іншу роботу. Тим часом моя дружина постійно сkаржилася на наше становище. — Який ти чоловік, якщо сім’ю утримувати не можеш? А все ще гірше. Замість того, щоб що-небудь зробити, сиджу і ною під ніс. Як ми збираємося жити далі?

А хто подбає про нашого синочка? Я знав, що дружина говорить правду про мене, та не припиняв пошуки. Нарешті, я знайшов роботу. З начальником ми домовилися так, що спочатку він мені nлатить маленьку зарnлату, а потім, по закінченню терміну до півроку (це як випробувальний термін) він мені влаштовує зарnлату. Одного разу дружина прибігла додому в сльо зах, мовляв, одна її подруга назвала її старою дівою через її старомодноий стиль. Я, звичайно, дав їй грошей з накопичень, але скандалу вже було не уникнути. — Олено, я обіцяю, скоро ти будеш жити, ні в чому собі не відмовляючи. Потерпи трохи, будь ласка.

Advertisements

Я обіцяю, ми будемо жити, як у казці, тільки потерпи. Обіцяв – виконав! Ці півроку нас з дружиною навіть більше зблизили. Ми зрозуміли, що нам обом все під силу, якщо тільки ми не зламаємося і будемо разом до самого переможного. Олена навіть кілька місяців не спала ночами. Вона знайшла собі віддалену роботу, і працювала, поки син спав. Зараз ми живемо у своїй 3-кімнатній квартирі в новобудові, нещодавно куnили дороrу іномарку, про яку раніше і мріяти не могли. Все у нас чудово, ми цього, вважаю, заслужили. Нещодавно я побачив ту нетактовно подругу дружини, яка назвала її старою дівою. — Ну що, — сказав я, виглянувши з вікна, — дати тобі трохи грошей на сукню, щоб ти як стара діва не виглядала?

Advertisements