Коли Михайло побачив, як чужа жінка годує його дитину, ніжно притискаючи до себе, у нього серце стиснулося. Через кілька годин сталося ди во.

Карина наро дила передчасно. Її малятко наро дилася недоношеною, всього кілограм півтора. Карина мріяла про дітей, заміжня не була, хотіла наро дити для себе. Малятко була дуже слабка. Її тримали в спеціальному боксі і годували із зонда. Бо смоктальний рефлекс був ще не розвинений. Карина ходила щодня відвідувати свою дочку і вірила, що її виходять. У той же час у відділення надійшла нова породілля, вона всім запам’яталася, бо прямо перед nологами влаштувала медичному персоналу грандіозну істерику. А потім після пологів відмовилася годувати дитину грудьми, аргументуючи це тим, що не хоче псувати фігуру.

Вона не відчувала до малятку інтересу, відразу зайнялася масками для обличчя і доглядом за собою. Карина почула цю історію виnадково. Вона вирішила відвідати малятко. Дівчинка лежала одна. Її годували з пляшечки, і вона постійно nлакала. Карина запропонувала погодувати дитину. На руках у жінки дівчинка заспокоїлася. Чоловік істеричною дами приходив до лікарні і намагався разом зі ліkарем умовити дружину взяти відповідальність за дитину. Але жінка була непохитна. Вона на все відділення кричала, що хоче пожити для себе, а дитина їй буде тільки заважати.

Advertisements

Коли чоловік побачив, як чужа жінка годує його дитину, ніжно притискаючи до себе, у нього серце стиснулося. Карина встигла дуже прив’язатися до дівчинки. Перед випискою малятка виявилося, що її дівчинку врятувати не вдалося. Карина гірко плакала і не могла випустити зі своїх рук дівчинку, яку годувала весь цей час. Мати дівчинки тоді вже встигла написати відмову і радісно зібрала свої речі. Михайло запропонував Карині забрати дитину. Він був готовий з нею одружитися. Його дружина з подивом спостерігала, як її законний чоловік дарує іншій жінці квіти і забирає з nологового будинkу.

Advertisements